Pacatul pîndeste la usa

0
17

C.S. Lewis a spus : “atît Dumnezeu cît si diavolul sunt interesati de viata mea” ! De aceea micile decizii pe care le luam azi pot avea o importanta infinita .
Micile fapte bune de azi , sunt calea prin care pregatesti victoria deosebita de peste cîteva luni , biruinta la care nici nu te-ai gîndit.

O oarecare indulgenta fata de mînie si pofte astazi , sunt semnele pierderii unui atac major al puterii întunericului îndreptat împotriva ta mîine.

O doamna locuia în vecinatatea unei gradini zoologice private. Într-o zi , a anuntat politia ca are un sconcs în pivnita casei. “Deschide usa de la intrarea în pivnita” ! i-a raspuns ofiterul . Ia apoi o pîine si presara farîmituri din beci pîna în gradina si asteapta ca acest animal sa le culeaga pîna va ajunge afara. Cînd acesta a ajuns în gradina, închide repede usa !

Dupa o jumatate de ora , femeia a sunat din nou zicînd politistului : ” Am facut ceea ce mi-ati spus” ; ” si…” a întrebat politistul ? Acum am doi sconcsi în pivnita !

Pentru a nu mai avea sconcsi în beciul casei acea doamna nu trebuia sa-l roage pe acel sconcs sa iasa si sa pastreze usa deschisa ! Trebuia sa ia o capcana , sa-l prinda,
sa-l arunce afara si sa pastreze usa închisa ca nu cumva sa vina altul în locul lui.

În viata spirituala , nu-i deajuns sa încerci sa schimbi unul sau doua din obiceiurile rele .Ceea ce trebuie este sa ne schimbam inima ! Pentru a nu mai fi stapîniti de pacat, avem nevoie de o noua natura si de o dedicare totala. Numai asa putem trai în curatie ; daca lasam ca Dumnezeu sa scoata afara din inima noastra tot ceea ce este murdar.

Cum ne pregatim pentru a-l întîlni pe Domnul Isus ? Marturisindu-ne pacatele, cautînd neprihanirea si traind în adevar putem pastra o inima curata .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.