Otrava ispitei

0
57

Clarence Macartney, a spus odata ca : prima ispitire a avut loc într-o gradina, unde omul era împreuna cu toate animalele în mijlocul unei vegetatii abundente. Ispitirea Domnului Isus, al doilea Adam, a avut loc însa în pustie; unde nu era nici un fel de vegetatie si numai fiare salbatice.

Contrastul dintre prima ispitire si ispitirea Domnului Isus, este o buna imagine a urmarilor pacatului. Pacatul a adus blestemul, a stricat relatiile si a instaurat moartea.

Nathan Horwitt , un expert în culturile de ciuperci, a afirmat ca exista o anume specie de ciuperci numita AMANITA PHALLOIDES, care este cea mai otravitoare dintre toate celelalte specii. Este însa ceva foarte ciudat cu aceste ciuperci : gostul lor este foarte bun, iar otrava actioneaza încet. Foarte multi ajung sa realizeze ca aceste ciuperci sunt otravitoare, iar pentru ei nu mai exista nici o sansa de salvare , abia dupa ce ajung sa spuna colegilor: ” aseara am avut cea mai grozava mîncare de ciuperci “!

De multe ori, ispita poate fi ca aceasta specie de ciuperci otravitoare; foarte atractiva si buna la gust, dar camuflînd otrava cea mai puternica .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.