Numai lucrurile se sus conteaza

1
124

Într-o povestire fascinanta intitulata “Micul Print” se arata ca prietenul cel mai apropiat al printului mostenitor care a fost exilat pe o insula pustie , a fost o vulpe. În momentul în care urma ca si vulpea sa ““l paraseasca , aceasta i-a spus : Daca pîna ma voi reîntoarce vei împlini anumite conditii pe care ti le stabilesc, atunci îti voi face cunoscut care este cel mai mare secret al vietii !

În zilele ce au urmat, printul s-a straduit din greu si a depus toate eforturile penru a împlini toate conditiile impuse . Dupa o vreme vulpea s-a reîntors . Cînd printul a observat-o , stiind ca a înplinit tot ceea ce i se ceruse, i-a cerut vulpii sa-i destanuie care este cel mai mare secret al vietii ! Dupa ce s-a asigurat ca toate conditiile i-au fost împlinite, vulpea i-a zis: ” din acesta zi si pentru tot restul vietii tale, sa stii ca numai lucrurile invizibile sunt esentiale ! Acesta-i cel mai mare secret al vietii .

Gîndeste-te la acest raspuns pentru cîteva clipe : “Numai lucrurile de sus, invizibile; sunt esentiale !”

Daca esti cumva prea legat de lucrurile acestei lumi , sa nu cumva sa uiti ca va veni o zi în care vei descoperi ca numai lucrurile invizibile ; relatia cu Dumnezeu, si împaratia Lui conteaza ! Ai grija ca nu cumva atunci cînd vei descoperi acest adevar , sa nu fie prea tîrziu .

1 COMENTARIU

  1. DA este adevarat.ACEASTA este credinta prin care noi suntem mantuiti prin care primim HARUL lui DUMNEZEU prin ISUS CRISTOS,sa crezi ca exista ceva pe care nu poti sa vezi deocamdata,si sa alergi ca un nebun spre nu stiu ce,ca asa simt eu in inima mea,asa prevad eu ca ceva exista ca asa cred eu din instinct,da aceasta este credinta prin care IL primim pe ISUS in viata noastra,ca am crezut ca exista DUMNEZEU,si am vrut sa-l simt prezent in inima mea,si iata ca am gasit usa intracolo,pe ISUS.degeaba am citit eu biblia 5 LUNI DE ZILE IN FIECARE Zi,ca tot nu s-a schimbat nimic cu ceea ce simteam si ceea ce doream. Cu inima mea am reusit prin putearea SA sa o deschid sa o dedic LUI sa fiu intr-o alta lume,o lume invizibila,existenta,prezenta care asteapta pentru fiecare.ACEASTA este IMPARATIA LUI DUMNEZEU fratilor.De aceea ISUS spunea imparatia cerurilor sa apropiat de voi.Pentru ca EL a fost CEL care a venit dintr-acolo.aminde aceea noi trebuie sa traim in lumea aceasta gandindu-ne toata ziua toata noaptea intr-acolo,unde DOMNUL este acum,si de unde va veni sa ne ia.EU ma lupt sa am un locas bun in IMPARATIA CERURILOR unde sa traiesc vesnic,si sa fiu liminat insasi de GLORIA lui DUMNEZEU.amin. Caci fiecare avem cate un locas acolo.
    DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.