Nu sovai

0
89

O echipa de constructori sapa un sant pentru a racorda o noua cladire la canalul de scurgere. În timp ce executau lucrarile de excavatie, au descoperit un cablu electric ce traversa acel canal împiedicîndu-i sa monteze conductele. În acele momente excavatiile au fost oprite si a fost chemat un electrician.

Dupa ce electricianul a inspectat cablul, i-a asigurat pe muncitori ca acesta este mort; fara energie electrica. “Sunteti sigur ca acest cablu nu este cuplat la nici o sursa de electricitate ? au întrebat muncitorii. Sunt absolut sigur; a raspuns electricianul ! Continuati sapaturile si daca veti rupe acest cablu, cu siguranta nu se va întîmpla nimic.

Observînd fermitea electricianului, muncitorii i-au zis : ” daca sunteti asa de sigur ca acest cablu este mort; n-ati vrea sa-l taiati si apoi sa-l scoateti din sant , înainte ca noi sa continuam sapaturile ? Electricianul a ezitat pentru o vreme , apoi a raspuns : ” Nu mai sunt asa de sigur “!

În viata spirituala nu trebuie sa sovaim ca acel electrician, ci trebuie sa avem o deplina siguranta în orice vreme . Dobîndim aceasta siguranta deoarece Cel ce ne iubeste si ne-a pus în legatura cu Tatal este Domnul Isus, care a coborăît în santul mortii unde l-a înfrînt pe Satan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.