Nu poti ignora lumea de aici

1
113

La sfîrsitul unei gale a unui film de fictiune , actrita care a interpretat rolul principal , a coborît de pe scena si a pasit printre spectatori. Acestia au fost foarte surprinsi sa o vada pe cea pe care o considerau un personaj de basm, într-o lume reala, confruntîndu-se cu aceleasi probleme ca si ei .

Sunt însa anumiti oameni care desi nu sunt într-o sala de cinema, îsi fac o lume a lor si traiesc desprinsi de realitate. Atitudinile, reactiile si raspunsurile acestora sunt deseori surprinzatoare. Le place mai mult sa traiasca într-o lume de film, decît sa coboare în realitate.

Desi ca adevarati crestini noi suntem chemati sa traim pentru lumea de dincolo, trebuie sa fim deplin constienti si de lumea de aici. Crestinii din Tesalonic asteptau pe Domnul Isus , fiind preocupati mai mult de lucrurile de sus. Pentru a-i ajuta sa revina cu picioarele pe pamînt, apostolul Pavel le-a scris doua epistole în care le-a aratat responsabilitatile pe care trebuiau sa le împlineasca fata de familie si societate.

Pentru multi a reveni cu picioarele pe pamînt este o adevarata provocare. Te numeri printre acestia ?

1 COMENTARIU

  1. Macar de ar fi asa, crestinii sa isi cunoasca pozitia in Hristos, asezati in locurile ceresti etc. Problema e ca, dimpotriva, isi fac aici, pe pamant, intreaga bucurie si fericire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.