Nu inversa lucrurile

0
41

O educatoare de la gradinita,a ales patru copii care îmbracati în îngerasi , sa vina pe scena purtînd fiecare cîte o litera mare la sarbatoarea de Craciun. Puse împreuna în ordine corecta, literele trebuiau sa formeze cuvîntul ” STAR” ( stea).

Cînd au ajuns pe scena, copiii au inversat ordinea . Atunci cînd au ridicat literele pe care le purtau , cei din sala erau gata sa cada din scaune de rîs ! Cuvîntul format de copii a fost “RATS” (sobolani)!

Asta ti se întîmpla si tie, atunci cînd schimbi ordinea prioritatilor ! Betleemul ne învata cu privire la felul cum trebuie sa asteptam pe Domnul Isus si cît trebuie sa tina rabdarea noastra .

Dumnezeu si-a început lucrarea , trimitîndu-L pe Domnul Isus în starea unui copil , neînsemnat si umil. Dar Acesta a crescut . Încet , dar sigur ! Chiar daca nu vedem uneori felul cum El lucreaza , sa nu ne pierdem nadejdea, pentru ca Domnul Isus este la lucru . El n-a renuntat la planul Sau. De aceea bucurati-va în nadejde ; pentru ca El va ispravi ceea ce-a început.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.