Nu esti de neînlocuit

0
38

Am citit un articol într-un ziar care prezenta ca în anul 1970 , doi cercetatori ai institutului din Kingsley, au început un studiu privind comportamentul barbatilor, folosind un esantion de 3.000 de subiecti. În 1980 cercetarea a fost terminata si constatarile erau gata pentru a fi publicate. A mai ramas un mic detaliu : Albert D.Klassen si Colin Williams, autorii cercetarii, trebuiau numai sa cada de acord al carui nume va aparea primul pe coperta acestei publicatii.

Stiti ce s-a întîmplat ? Zece ani mai tîrziu , rezultatul cercetarilor înca astepta sa fie publicat ! Alti cercetatori interesati de constatarile lor s-au oferit sa intervina pentru ca sa rezolve aceasta dilema . Dar comunitatea academica a hotarît ca zece ani au fost destui, pentru ca cei doi autori sa fi decis a cui nume va aparea primul pe pagina de titlu !

Cineva a spus: Daca vrei sa vezi cît de mare este valoarea si importanta ta, pune degetul într-un vas cu apa, ridica-l apoi încet si priveste golul care a ramas !. Dupa cum apa ocupa imediat spatiul , la fel de repede îti va lua si tie cineva locul si pozitia pe care ai avut-o !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.