Nu da înapoi

0
53

Sfîntul apostol Pavel,ne spune ca si atunci cînd nu sunt evidente, trebuie sa ramînem credinciosi si sa continuam sa-L urmam pe Domnul. Nimic din ceea ce se întîmpla în aceasta lume nu este la întîmplare. Multi dintre noi stim ca cele mai importante adevaruri le-am învatat în vremuri de lupta si împotrivire.

Multi oameni de succes ne-ar putea spune ca reusita lor a fost cauzata de faptul ca atunci cînd li se parea ca nu se mai poate face nimic, nu au renuntat. Atunci, s-au încrezut în Dumnezeu si pentru ca n-au dat înapoi au primit ca binecuvîntare, mai mult decît s-au asteptat. Ce faci în momentele de criza ? Ioan Marcu , a vrut sa fie misionar doar în zilele cu soare ! Cînd au venit norii încercarilor , a fugit abandonînd slujirea.

I-au trebuit multi ani dupa aceea ca sa învete sa ramîna statornic în orice împrejurare, iar lucrarea începuta sa o duca pîna la capat.

Esti unul dintre acei pentru care totul parca merge pe dos ? este timpul sa o iei de la capat, alegînd sa faci lucrurile care merita , fara sa renunti sau sa dai înapoi. Încrede-te în Dumnezeu si în promisiunile Lui si vei gasi astfel ajutorul potrivit, pentru ca dificultatile vietii sa nu te învinga niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.