Cum îl cautam pe Dumnezeu

0
47

În cartea sa “Moment Crestin” , Leighton Ford, prezinta framîntarile sufletesti pe care le-a trait atunci cînd a pierdut-o pe fetita sa Debby. Sotia lui a lasat-o pe micuta Debby si pe fratiorul ei de numai patru ani cu Leighton, sotul ei si a mers într-un magazin pentru cumparaturi.

În timp ce fiul lor se juca împreuna cu alti copii , Debby a disparut. Pe cînd o cauta cu disperare, un copil al unui vecin l-a anuntat ca a vazut-o pe Debby mergînd spre scoala.

El a mers repede spre scoala, dar n-a gasit-o pe Debby acolo. În timp ce sotia lui se întorcea de la magazinul unde a mers sa faca cumparaturi, Leighton împreuna cu directorul scolii a verificat toate salile de clasa. Desi au cautat peste tot, nu au gasit-o pe Debby si nici n-au descoperit vre-o urma care sa arate ca ea ar fi trecut prin scoala.

În acele momente panica a început sa le stapîneasca întreaga fiinta. Au început sa se gîndeasca la scenarii dintre cele mai groznice, amintindu-si situatii în care barbati raufacatori au rapit fetite pentru a cere rascumparare. În timp ce alergau pe strada si strigau numele fetitei, se întrebau daca este momentul sa cheme politia.

Dupa aproape doua ore , cînd au ajuns la capatul disperarii, fetita lor a aparut de dupa coltul strazii zîmbind. Întrebata unde a fost , ea a raspuns cu seninatate : “Am mers la magazinul de dulciuri de dupa colt unde m-am întîlnit cu o colega de scoala pe care am condus-o acasa. Pentru fetita lor, totul parea o situatie normala. Ea nu întelegea de ce parintii ei au intrat în panica, în vreme ce ea a facut o fapta buna.

Si binele pe care îl facem, uneori poate sa stoarca lacrimi si sa aduca îngrijorare daca nu comunicam cu cei din jur.

Amintindu-si de aceste momente Leighton a spus : ” În timp ce micuta Debby a lipsit fara sa stiu unde este, pentru noi nu a mai contat nimic. Aveam scrisori pe care trebuia sa le scriu, întîlniri la care trebuia sa particip, dar toate au fost uitate. Nu ma gîndeam decît la un singur lucru : ” ce s-a întîmplat cu micuta Debby”! În acele momente aveam o singura rugaciune pe care am repetat-o de sute de ori . Tot ce i-am cerut lui Dumnezeu a fost : ” Doamne ajuta-ma sa o gasesc”!

Îl cautam oare pe Dumnezeu cu aceiasi ardoare, la fel cum acest tata si-a cautat fetita ? Dragostea este gata sa renunte la tot, pentru a gasi ceea ce a pierdut !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.