Modelati asemenea lui Hristos

0
46

În filmul Karate Kid, este prezentata o scena interesanta: Într-o zi personajul principal Daniel, a mers sa-l întîlneasca pe maestrul sau , domnul Miagi. Cînd a ajuns la casa acestuia, domnul Miagi îngrijea un bonsai. Impresionat de forma si frumusetea pomului, Daniel a apreciat pe maestrul sau pentru maiestria cu care reusea sa formeze coroana acestui pom pitic.

Uitîndu-se la el, domnul Miagi a luat un bonsai si l-a înmînat lui Dniel, spunîndu-i : ” încearca sa faci acelasi lucru “! Surprins de ceea ce-i cere maiestrul, Daniel, a raspuns ca nu are aceiasi îndemînare si de fapt n-a aranjat niciodata coroana unui bonsai. “Încearca “; i-a zis maiestrul ! Închide ochii si imagineaza-ti cum vrei sa arate coroana pomului la final. Apoi deschide ochii si taie tot ceea ce nu se potriveste cu modelul tau.

Si în viata noastra Dumnezeu modeleaza chipul Fiului Sau. El nu numai ca îndeparteaza lastarii firii vechi , ci ne schimba si natura vietii. Dintr-un pom salbatic, Dumnezeu ne face un pom roditor în care sa creasca roadele Duhului Sfînt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.