Isus poate da vederea !

0
45

James L.Kraft un deosebit copil a lui Dumnezeu, a spus ca viata lui a capatat o turnura radicala din ziua cînd un medic oftalmolog, l-a vizitat în casa unde locuia. El era cel de-al unsprezecelea copil al unei familii de fermieri din Canada. Pe cînd avea numai 14 ani , asa cum a marturisit în cartea pe care a scris-o despre istoria vietii lui, avea vederea slaba.

S-a nascut cu aceasta deficienta , dar în anii care au urmat situatia sanatatii lui s-a agravat. Nu putea deosebi cu claritate lucrurile ; avea dureri de cap continu si credea ca toti cei din jurul lui au aceleasi probleme.

Într-o vara un doctor pentru afectiuni oftalmologice a venit din Londra ,pentru a petrece vacanta la o familie din vecinatatea casei unde acest copil locuia. Vazîndu-l , doctorul a insistat sa mearga cu el la oras pentru a putea fi examinat si pentru a-i cumpara o pereche de ochelari.

Cînd si-a pus ochelarii James , a ramas înmarmurit. El a declara :” medicul m-a ajutat sa pot vedea frumusetea naturii si-a tuturor celorlalte lucruri pe care nu le puteam distinge” ! Pentru el aceasta experienta i-a schimbat cursul vietii . Nu putea gasi privind înapoi în viata lui un moment mai important decît acele clipe fericite ! El considera gestul doctorului cel mai înalt act de bunatate si ajutorare umana. Am primit ceva ce nici nu am visat si acum pot vedea ceea ce nu credeam ca exista, spunea el adesea !

Orbul vindecat de Domnul Isus , cu siguranta putea sa depuna aceeasi marturie. Cînd a înteles ca Isus a fost cel care i-a daruit vederea , a îngenunchiat înaintea Lui si I s-a închinat . Domnul Isus poate sa-ti dea si tie vindecarea, indiferent de boala de care suferi. Asteapta ajutorul Lui si vei trai aceiasi experienta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.