Isus nu întîrzie

0
38

În anul 1981, ochii lumii întregi erau îndreptati asupra unui eveniment care s-a petrecut în localitatea Frascati, din Italia. Un baietel de numai 6 ani , cazuse într-o fîntîna adînca.
O echipa a început sa sape ca sa-l salveze pe copil. Cînd era aproape sa-l prinda , baietelul a cazut si mai în adînc. A fost coborît un pitic în fîntîna ca sa-l prinda pe copil , dar n-a reusit . Un reporter a povestit mamei acestuia despre strigatul copilului dupa ajutor. Apoi a coborît un microfon în fîntîna ce capta si amplifica strigatul copilului care repeta mereu : ” Mammmaaaa !!! Mammmaaaa !!! Cînd vii ? Cînd vii ?

Strigatul lui Isaia este foarte asemanator . El striga dupa Dumnezeu : ” Tu Cel ce strabati cerurile ; “pogoara-Te” ! Isaia astepta vre-un semn de la Dumnezeu , Cel care parca si-a întors spatele fata de copiii Sai. Copiii lui Dumnezeu parasiti ; sunt în mari necazuri !

Te-ai simtit vreodata parasit de Dumnezeu ? Daca ai avut parte de aceasta durere, de ce n-ai acepta sa fii parte a celei mai mari si distinse companii ;” Cea a familiei lui Dumnezeu ” ?
Fiecare credincios va trai aceasta bucurie într-un anume moment al vietii, daca îl va acepta ca domn pe Hristos. Experienta acestei partasii , este importanta pentru cresterea spirituala. Siguranta pe care noi o avem este ca Domnul Isus todeauna vine la timp, si nu ne paraseste niciodata.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.