Îmbogateste-te fata de Dumnezeu

0
137

Cu totii suntem constienti ca astazi în mijlocul lumii, exista tot mai multa nesiguranta .

Nu mai poti fi sigur de serviciul pe care îl ai , sau de fondul de pensii care este tot mai mic, sau cheltuit în alte scopuri. Cu toate ca sunt programe sociale guvernamentale, tot mai multi sunt aceia care se întreaba : “pot acestea s-mi asigure viitorul “? Din acesta cauza , toti cei care nu-si planifica cu grija lucrurile pentru ziua de mîine , pot fi considerati lipsiti de întelepciune.

O si mai mare nebunie este sa te interesezi numai de lucrurile din acesta lume. Dr. Maurice Boyd, în una dintre predicile sale a spus : ” sunt unii care traiesc considerînd lumea aceasta ca fiind locuinta lor pentru vesnicie si nu iau în considerare niciodata ceea ce va fi dincolo”!

Sunt multi oameni care fac aceiasi greseala si astazi . Un ispravnic întelept , priveste dincolo de împrejurari. Pentru a lucra cu întelepciune si noi trebuie sa avem aceiasi perspectiva; pentru ca s-ar putea sa fim bogati privind lucrurile materiale ale acestei lumi, dar falimentari în ceea ce priveste lucrurile Împaratiei lui Dumnezeu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.