Hristos este Calea

0
34

Ai fost vreodata acuzat ca ti-ai pierdut mintile ? Sau ai facut lucruri ciudate pentru ca ai fost distrat si lipsit de concentrare ?
Unii dintre noi stiu ce înseamna asta ! Auzind despre experienta traita de un tînar din Norvegia , ne vom linisti, orice ni s-ar fi întîmplat.

Jermund Skogstand a venit de la tara la oras si a înciriat un apartament. Dupa treizeci de minute dupa ce si-a dus bagajele în noul apartament, a mers în oras sa caute ceva de mîncare. A umblat mult pe strazi pentru ca sa gaseasca un loc mai ieftin. Cînd în sfîrsit a gasit o cafenea, nu mai stia unde se afla si cum sa se întoarca la apartamentul pe care îl închiriase. Nu-si mai aducea aninte adresa apartamentului ! Stia ca a scris adresa apartamentului si a pus-o cu grija în portofel. Dar portofelul sau a ramas încuiat în apartament.

Pentru a gasi apartamentul, a cautat cîteva zile si a trait sentimente dintre cele mai ciudate.

Trebuie sa fie o traire cu totul stranie , atunci cînd nu mai stii cum sa ajungi acasa. Multi oameni sunt în aceasta stare ! Nu mai stiu drumul spre casa. S-au ratacit în mijlocul acestei lumi , umblînd departe de Dumnezeu si cauta în zadar calea spre casa !

Nu cumva te numeri printre ei ? Dumnezeu te poate ajuta sa ajungi acasa . El ti-a pregatit calea prin Fiul Sau care a spus : “Eu sunt Calea Adevarul si Viata; Nimeni nu vine la Tatal decît prin Mine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.