Entuziasm în evanghelizare

0
47

Cînd actritei de comedie “Terry Brice” i s-a oferit un rol important într-o piesa ce urma sa se joace la un teatru de pe Broadway, ea l-a aceptat în tacere, fara prea mult fast sau emotii.
Pentru acest privilegiu, ea a fost gata sa trateze cu multa bunavointa chiar si pe secretara si camerita sa , multumindu-le pentru slujba lor. Imediat însa ce a terminat prima repetitie, a coborît din cladirea teatrului în mijlocul strazii aglomerate si a început sa spuna tuturor ca acesta este locul unde ea a început sa lucreze, invitîndu-i pe toti la spectacole !

N-ar fi minunat daca membrii bisericilor noastre ar pleca de la slujbele bisericii avînd acelasi entuziasm ? Pentru ei sa nu conteze numai ceea ce se întîmpla înauntrul zidurilor , ci sa arda de nerabdare pentru a merge sa împartaseasca despre Hristos si sa spuna despre ceea ce se întîmpla în biserica, tuturor celor pe care îi vor întîlni !

Ce spui cînd se încheioe slujirea în biserica ta ? Dupa ceea ce stii ca se petrece înauntrul bisericii tale ai curajul sa inviti la biserica pe toti aceia pe care îi vei întîlni ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.