Aroma vietii crestin

0
61

Max de Price, a povestit o experienta a cultivatorilor de rosii din California. Desi erau experti în cultivarea rosiilor, acestia se confruntau cu o problema majora: cum sa distribuie rosiile în întreaga tara fara ca acestea sa se deterioreze.
Pentru a raspunde acestei situtii, au început sa cerceteze si sa faca diferite teste si încercari. Mai întîi au produs o masina care sa culeaga rosiile atunci cînd încep sa îngalbeneasca, dar înca sunt foarte tari. Dupa ce erau sortate si ambalate în cutii solide de plastic învelite în folie de plastc , rosiile erau expuse unui tratament cu lumina puternica exact 7 secunde.

Dupa acest tratament , rosiile deveneau rozii aproape de rosu, dar ramîneau foarte tari. Ambalajul astfel realizat era foarte solid. O astfel de cutie putea fi lasata sa cada de la 5 m înaltime si rosiile nu erau afectate în nici un fel.

Parînd foarte bucurosi de realizare, cultivatorii de rosii se gîndeau deja la un profit considerabil. Înainte însa de a lansa pe piata aceste rosii au constatat o alta problema : gustul nu mai era acelasi !
În privinta aspectului si al rezistentei ,cultivatorii de rosii au reusit, dar au pierdut gustul !

Si noi putem avea succese deosebite în anumite domenii , dar sa pierdem ceea ce este esential : aroma vietii crestine ! Ceea ce da gust vietii crestine , este bucuria, siguranta si puterea spirituala, lucruri ce sunt caracteristice doar unei credinte autentice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.