Dumnezeu pregateste slujitorii

0
58

Multi oameni cred ca Dumnezeu are un plan pentru viata lor si todeauna cauta sa traiasca împlinindu-l . Acestia se încred total în Dumnezeu asteptînd ca Dumneuzeu sa intervina în fiecare aspect al vietii lor.

În cartea lor despre familie, Denis si Barbara Rainey, prezinta o astfel de persoana; o misionara britanica , numita Elizabeth Aleward.

În timpul adolescentei , aceasta domnisoara era încercata de faptul ca fetele de seama ei aveau parul blond cîrliontat, pe cînd al ei era negru si drept. Mai mult decît atît ; colegele ei erau înalte, iar ea a ramas scunda. Mai tîrziu însa Dumnezeu a chemat-o pe Elizabeth sa fie misionara în China. În timp ce-i slujea pe chinezi , uitîndu-se mai atenta la ei , a observat ca fetele si sotiile lor , aveau parul negru si drept. Iar chinezii se opresc din crestere la aceeasi înaltime pe care ea o avea.

Observînd ca ceea ce altadata îi era povara , a devenit o binecuvîntare, si-a plecat capul în rugaciune spunînd : ” Doamne Dumnezeule; planurile Tale sunt perfecte. Tu m-ai pregatit pentru aceasta slujire , rînduindu-mi chiar statura si coafura, pentru a nu fi o pricina de poticnire.

Poate nu întelegi ceea ce ti se întîmpla , astazi ! Fii sigur ca lucrurile cu care te confrunti nu sunt la întîmplare . Ele se petrec în voia lui Dumnezeu , si todeuna sunt rînduite spre bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.