15 Martie

0
66

” Eu sunt dator si Grecilor si Barbarilor si celor învatati si celor neînvatati . Asfel în ceea ce ma priveste pe mine, am o vie dorinta sa va vestesc Evanghelia voua celor din Roma “. Rom.1:14-15

Dr. Curtis Schofield, a marturisit ca îsi aduce aminte ca într-o vreme în care trebuia sa ia o decizie importanta, pastorul sau i-a spus cu claritate : “Curtis , nu-ti pot spune daca trebuie sa mergi în Cleveland si sa lucrezi în fabrica împreuna cu unchiul tau , sau sa ramîi sa-ti continui scoala aici; dar ce pot sa-ti spun cu siguranta este ca Dumnezeu are un plan pentru viata ta si daca îi vei cere , El ti-l va descoperi.

Acest gînd spunea el, a ramas în inima mea si ma framînta continu. De aceea dupa orele de curs, a mers în biblioteca bisericii ca sa citeasca Biblia si alte carti crestine. În timp ce citea cartea ” Un om numit Petru”, a descoperit ca Domnul Isus este interesat în viata personala a fiecaruia dintre noi . coplesit de acest adevar a îngenunchiat acolo în biblioteca si a hotarît sa-si predea viata total Domnului Isus, urmîndu-L îndeaproape.

Întrebat de experienta pe care a trait-o, el a spus : ” un mod de a multumi pastorului meu penru felul în care m-a condus la Domnul Isus si m-a m-a învatat cum sa iau decizii dupa voia lui Dumnezeu, este sa spun si altora cum sa gaseasca aceasta binecuvîntare în viata”.

Din aceleasi motive si eu si tu trebuie sa-l marturisim pe Hristos în mijlocul lumii. Avem o datorie fata de parinti, profesori sau prietenii care ne-au condus la Domnul Isus si trebuie sa ne-o împlinim. Domnul Isus este cel ce poate aduce cea mai radicala schimbare în viata celor ce-L întîlnesc si ne poate da ajutorul sa traim la cea mai înalta stare pe care o putem atinge. El aduce bucurie , împlinire si binecuvîntare în orice inima care i se deschide. Lui îi datoram tot ceea ce avem,ceea ce suntem , sau vom deveni.

Cum ne vom achita de aceasta datorie ? Facîndu-L cunoscut si altora !

” Rug. Doamne Dumnezeule ;ajuta-ma sa pot spune si altora despre binecuvîntarile pe care mi le-ai daruit .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.