Dumnezeu poarta de grija

0
174

O echipa de constructori au început lucrarile la un nou drum într-o zona rurala. Pentru a pregati terenul pentru acest drum, au defrisat o zona împadurita. Ajunsi în fata unui pom au observat un cuib în care erau pui de pasari care înca nu puteau sa zboare. Seful echipei a marcat pomul, dar nu l-au taiat pîna ce lucrarile aveau sa se apropie.

Dupa cîteva saptamîni seful de echipa a venit din nou la pom , s-a urcat într-o macara si a inspectat cuibul . Puisorii nu mai erau. Cu siguranta în acest rastimp învatasera sa zboare. Atunci el a dat ordin ca si acest pom sa fie taiat.

În timp ce pomul a atins solul, cuibul s-a desprins dintre crengi si materialele folosite de pasari pentru a-l construi, s-au împrastiat. Toti au fost surprinsi cînd au vazut ca o bucata de pînza folosita pentru construirea acestui cuib era dintr-un pamflet de la scoala duminicala.

Pe aceasta pînza erau scrise cuvintele : ” Dumnezeu poarta de grija “!

Aceasta este vestea buna pe care o putem auzi si noi astazi : “Dumnezeu care poarta de grija pasarilor de pe cer, este acelasi Dumnezeu care se îndura de tine si de mine. Nu este nici o povara pe care El sa n-o poata purta. Nu este nici o vale prin care sa trecem fara ca El sa nu vina cu noi. De aceea nu-ti pierde inima. Chiar daca problemele vietii îsi pun amprenta pe omul nostru de afara, în omul nostru din launtru sa ne întarim în fiecare zi, pentru a fi tari în nadejde.

Priveste viitorul cu încredere ; concentreaza-te la lucrarile din prezent si nu uita ca “Dumnezeu îti poarta de grija “!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.