Dumnezeu ne iubeste ca un tata

1
46

În cartea sa “Rugaciune si Realitate” , John Magee scrie ca noi îl putem percepe pe Dumnezeu numai daca îi recunoastem Majestatea Sa, si intimitatea pe care o putem avea cu El. În natura Sa , El este atotputernic, Maret, fara limite , de trei ori sfînt. Dar cu toate acestea , prin Duhul Sau , El traieste în noi si ne conduce în fiecare zi. Dumnezeu se face descoperit la nivelul întelegerii noastre si doreste sa petreaca o buna relatie cu întreaga Sa creatie.

El asteapta ca noi oamenii sa venim în fata tronului Slavei Sale si sa îi spunem “Tata”!

Daca natura Sa ne îndeamna la reverenta, în prezenta Sa noi trebuie sa traim cele mai profunde momente de partasie.

Într-un film de televiziune a fost prezentat viata unui tînar numit Eric, care se lupta cu o adînca stare de disperare cauzata de faptul ca era bolnav de cancer.
Într-o scena emotionanta, Eric statea împreuna cu tatal sau pe o plaja din fata casei lor de vacanta. ” Taty ” ; a intervenit Eric. Îti amintesti de timpul cînd am încercat sa înotam împreuna si sa traversam golful ? Am ajuns la jumatatea distantei si ti-am spus ca nu mai pot sa înot. Atunci te-ai apropiat de mine, m-ai pus pe umerii tai si împreuna am ajuns de partea cealalta !

Acum nu cred ca as mai putea sa ajung nici macar pîna la jumatate. Dupa aceste cuvinte a urmat o tacere îndelungata….. Tatal lui Eric s-a apropiat însa din nou, l-a îmbratisat si i-a spus : ” vreau sa te tii bine de gîtul meu, pentru ca împreuna sa trecem dincolo înca odata “!

Întelegi ce vrea sa însemne aceasta ? Dumnezeu ne iubeste atît de mult, încît nu ne lasa nici un moment singuri. De aceea trebuie sa ne încredem deplin în El în orice circumstante.

1 COMENTARIU

  1. cred in dumnezeu asa km cred in razele de soare…le simt dar nu le pot atinge.asa cred in dzeu.il simt dar nu-l pot atinge.am trecut prin multe momente grele…dar mi-a facut si o minune.Cand va simtiti cel mai rau,ganditi-va si la EL si spuneti-i ce aveti…chiar daca EL stie deja.Comunicati k EL…nu pot sa zik k duc o viata lipsita de pacate sau k merg regulat la Biserica…dar vorbesc k Dzeu si-i multumesc de fiecare data ptr ce imi ofera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.