Dumnezeu da cu mîna larga

0
56

Una din lectiile pe care Domnul Isus a încercat sa-o învete pe ucenici, a fost cu privire la abundenta lui Dumnezeu. Dumnezeu este acela care întinde pentru noi o masa îmbelsugata , în fata potrivnicilor nostri si Cel care umple paharul nostru pîna ce da peste el.

Întelegem aceasta amintindu-ne ca la nunta din Cana, Domnul Isus a poruncit ca vasele sa fie umplute ; ” si au fost umplute pîna sus “! Cînd fiul risipitor s-a întors acasa ; a fost taiat vitelul îngrasat si a fost pregatita o mare sarbatoare.

Multe din îngrijorarile care ne coplesesc, dispar în momentul în care ne asezam si ne odihnim , contînd pe abundenta resurselor pe care Dumnezeu le pregateste pentru noi, copiii Sai în nevoie.

Întreaga creatie certifica marinimia lui Dumnezeu . Sa luam în considerare imensitatea universului : Soarele are 856.000 mile în diametrusi se afla la 93 de milioane de mile departare de pamînt. Iar Pluto , planeta de la marginea sistemului solar, se afla la 2,7 miliarde mile departare de soare . Care este scopul acestor astri ? Dumnezeu i-a creat pentru a ne bucura privindu-i si pentru a fi fascinati de imensitate.

Dumnezeu a adus în existenta aceasta creatie magnifica, avînd ca singur scop sa ne dovedeasca cît de mari sunt resursele lui,pentru nevoile copiilor Sai. Nu-i uimitor aceasta pentru mintea umana ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.