De ce ne este rusine ?

0
44

Care sunt lucrurile care te fac sa te rusinezi ? ” Te rusinezi cumva daca oamenii au aflat ca esti crestin? Cînd cei cu care lucrezi , sau cei cu care mergi la scoala sau la distractie, ar afla ca ““L urmezi pe Domnul Isus ; ce-ai zice ?

“De oricine se rusineaza de Mine, în acest neam preacurvar si pacatos; se va rusina si Fiul Omului , cînd va veni în slava Tatalui Sau , cu sfintii îngeri” !

Te rusinezi daca esti asociat cu Domnul Isus ? Sunt unii oameni , pentru care este usor sa vorbeasca despre Domnul Isus colegilor, chiar dupa ce au rostit multe obscenitati !

Pentru altii însa, atunci cînd este momentul sa vorbeasca despre Domnul Isus, gura le este ca si caderea de apa ” St. Laurence ” în timpul iernii ” înghetata” ! Ce te face sa te rusinezi ? Sunt unii dintre oameni care în acest timp de atîtea perversiuni, nu se rusineaza de nimic altceva decît de a-l marturisi pe Domnul Isus si credinta în el !

Lumea în care noi traim, are nevoie ca Domnul Isus sa fie facut cunoscut . Vei fi gata sa te alaturi celer ce-L marturisesc ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.