Daruieste-te deplin

0
67

Multi dintre noi îsi structureaza viata pe compartimente , încercîd sa pastreze lucrurile separat. Duminica este “Ziua Domnului” îsi zic cei mai multi ; de aceea cel putin timpul de dimineata este rezervat pentru biserica si închinare. În acesta zi suntem preocupati pentru a-i ajuta pe altii si pentru a-ne arata dragostea pentru cei ce sunt mai napastuiti decît noi.

Cînd însa vine ziua de luni ; lucrurile se schimba. Atunci trecem într-un alt compartiment în care suntem confruntati cu responsabilitatile de servici sau de afaceri.Între cele doua zile, multi îsi înalta un zid spunînd : “Închinarea este închinare; dar afacerile sunt afaceri “. Acestea n-au nimic în comun !

Cînd însa apostolul Pavel a scris primilor crestini , el le-a aratat ca tot ceea ce fac indiferent daca este duminica, luni sau joi ;orice lucru trebuie sa fie împlinit spre slava lui Dumnezeu ! De aceea nu trebuie sa ne mai pastram compartimentele vietii ci sa ne aducem pe noi însine o jertfa vie lui Dumnezeu. Întreaga viata trebuie sa-i apartina lui Dumnezeu si prin orice lucru El sa fie onorat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.