Rugati-va pentru Misionarul din Albania

0
55

Scumpii nostrii,
Dorim binecuvintarea si mila Lui peste fiecare din noi, nu numai in acest an dar pinain ziua lui Isus.
Din punct de vedere spiritual acum ne ocupam de formare de lideri in biserica de aici din Memaliaj dar si de Evanghelizare. B”¦ sotia mea, incet incet intra in grupul de lauda al bisericii care este unul destul de profesional, atit vocile si instrumentatia cit si inima de “Inchinator in Duh”. In acelas timp se ocupa si cu A”¦”¦.(fica noastr? cea mic? ),acasa cu lectiile.

A”¦”¦. are trei saptamini de cind nu mai merge la scoala. In fiecare dimineata
avea dureri de burta si nu vroia sa plece la scoala din cauza fricii, iar dupa o ora venea imediat acasa. Seara plinge tot timpul si spunea sa facem ceva ca nu poate merge la scoala. A slabit foarte mult, a pierdut pofta de mincare si tot timpul se tinea de stomac. Acum de cind nu mai merge se simte bine. Ne-am gindit la alte variante dar intotdeauna nu a vrut sa auda. Ea face acasa toate lectiile, merge foarte bine si cu limba dar este iesit din comun comportamentul invatatoarei – este isterica de fapt. Noi nu am vrut sa dam dar situatia aceasta a durat vreo doua luni si ne-a stresat si consumat destul de mult. Vom lua o hirtie aici ca am terminat clasa intii pe care o vom traduce acasa si apoi o vom inscrie in Romania.

Vom face scoala acasa aici in Memaliaj – noi sau poate vom aduce pe cineva din Romania incepind cu clasa a-ll-a, iar examenele la sfirsitul anului binenteles in Romania. Pentru moment nu vedem alta iesire! Ne rugam in continuare pentru aceasta situatie.

“Credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica
incredintare despre LUCRURILE CARE NU SE VAD”. Este important sa cunoastem si sa implinim Scriptura dar oare cit am trait si simtit pe propria piele sfintele ei indemnuri?! Daca mult, atunci suntem pe “cararea cea veche” ce trece prin Golgota si dorim desavirsirea.

Apartamentul in care locuim are destul de multe lipsuri fata de suma de bani pe care o platim – 50 USD. Nu avem rezervor de apa(apa vine dimineata la sase pentru o ora apoi seara citeodata o ora), nici chiuveta in bucatarie iar apartamentul este stil rusesc (bloc cu un etaj) din piatra, foarte rece si pentru care in decembrie si ianuarie vom platii 50 USD/lunar numai incalzire pentru o singura camera. In rest incalzim cu un fel de reflector cu butelie cu gaz – la bucatarie, la baie si in camera unde primim musafiri – alta plata. Aici este o zona foarte rece si umeda in comparatie cu celelate zone unde am locuit inainte in Albania. Deci suntem in cautarea unei alte chirii de mult timp dar nu am gasit nimic. Pentru moment trebuie sa fim multumiti cu ce avem.

Lidera “Tineri pentru Misiune” de aici din Memaliaj, dupa cei 6 ani de slujire vrea sa plece. Domnul i-a aratat ca a terminat ce a avut de facut aici. Ea se roaga in acest sens ca sa ma lase pe mine (M) lideri in Memaliaj. Nu va fi o decizie usoara de luat. Exista si ceva bani pentru cumpararea unei cladiri pentru viitoarea baza de misiune si biserica.
Speram ca nu v-am descurajat prea mult dar ne incredem in Domnul si totul este in mina Lui. “Pot totul in Hristos care ma intareste”. Spor in toate tuturor celor ce vor citi aceste rinduri.

Va iubim si ne rugam pentru voi,
M, A, B & M

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.