Biserica ce poarta de grija

0
81

În data de 24 februarie 1989 , un numar de 155 de persoane zburau cu o cursa aeriana din Australia spre S.U.A. În timpul zborului o usa a avionului s-a deschis si a fost smulsa de curentul de aer. Un hau fara sfîrsit s-a deschis deodata , iar avionul a început sa se clatine continu. Noua persoane au murit în timpul depresuarizarii. O tînara de 31 de ani îsi avea scaunul chiar lînga usa care se deschisese. Desi a trait cele mai grele momente ale viatii ei, dupa ce avionul a aterizat, ea apovestit cum a reusit sa le treaca în siguranta.

În momentele cînd tot felul de lucruri si bagaje zburau prin cabina , pe scaunul din dreapta mea spunea ea, era un barbat pe care nu-l cunosteam, dar care m-a prins de mîna si m-a tinut aproape de el tot timpul. Desi pericolul era iminent, m-am stiut tot timpul în siguranta în bratele lui !

Sunt momente în viata cînd avem nevoie de cineva cre sa ne tina de mîna, sa se roage cu noi si sa ne încurajeze . Aceasta este misiunea pe care trebuie s-o împlineasca biserica. Oamenii din avion nu s-au ales unul pe celalalt, ci au ajuns alaturi datorita numarului de pe bilet. Nici în biserica nu-i avem alaturi de noi numai pe cei pe care ni-i dorim. Atunci însa cînd cineva a ajuns lînga noi , indiferent de statura spirituala la care se afla , sau de convingerile lui religioase , trebuie sa fim gata pentru a încuraja si a mîngaia pe toti cei ce se afla în valurile vietii.

Biserica trebuie sa fie o comunitate cre poarta de grija pentru ca un încurajator are todeuna pe cineva pe care îl tine de mîna . Esti tu acea persoana ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.