Ai o inima multumitoare

1
104

Ellsworth Kalas , a povestit despre provocarea pe care a trait-o în copilarie, într-o zi cînd s-a întors de la scoala . Cînd a ajuns acasa ,într-o dupa amiaza a unei zile însorite de octombrie, cel care a venit sa-i deschida usa a fost tatal sau. Nu se poate sa fii acasa la ora aceasta : i-a zis copilul . Ce s-a întîmplat ? În timp ce îsi schimba uniforma scolara cu hainele de casa, tatal sau îl urmarea cu atentie, încercînd sa gaseasca un raspuns potrivit pentru el. ” Si-a pierdut slujba “! A intervenit mama, punînd capat acelor clipe de suspans .

Penru ca Ellsworth nu mai auzise pîna atunci despre cineva care sa-si fi pierdut slujba a ramas socat si a raspuns fara sa mai gîndeasca: ” numai oamenii rai si lenesi îsi pierd slujbele “!

În timpul recesiunii care a urmat, avea însa sa învete ca sunt momente cînd si oamenii harnici nu mai au unde sa lucreze . Daca ai un loc unde sa-ti cîstigi pîinea, chiar daca trebuie sa lucrezi 12 ore în zaduful zilei , este o binecuvîntare penru care trebuie sa-I multumesti lui Dumnezeu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.