Ai citit scrisoarea ?

0
16

Collen Evans , a povestit odata un vis pe care l-a avut unul dintre prietenii sai. În visul sau se facea ca acesta era într-o camera mare , plina cu oameni necajiti si îndurerati. În timp ce toti se plîngeau de durerile lor, usa acestei camere s-a deschis si Domnul Isus a intrat înauntru. Cînd I-a auzit vaicarindu-se, Domnul Isus s-a întors spre unul dintre barbatii de la dreapta Sa si i-a spus : ” Ce problema ai copilul meu “?.

Cu multa durere în glas , omul a raspuns:”am investit toata viata sa strîng avere , si am ajuns aici fara sa am nimic “! Cum asa ? I-a raspuns Domnul Isus ! “N-ai citit scrisoarea pe care Ti-am trimis-o ? Înmarmurit la auzul faptului ca însusi Domnul Isus i-a trimis o scrisoare omul i-a zis :” Mi-ai scris cu adevarat o scrisoare ? Da a raspuns Domnul Isus: ” sa nu va strîngeti comori pe pamînt; …….uitati-va la crinii de pe cîmp ei nici nu torc nici nu tes si totusi sunt învesmîntati în stralucire…. cautati mai întîi împaratia Mea …..si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra”.

Auzind toate aceste lucruri,omul a raspuns : ” De multe ori pastorul meu mi-a citit acest text ,dar n-am stiut ca aceasta este scrisoarea pe care Tu mi-ai scris-o “!

Dupa aceea Domnul Isus s-a adresat unei doamne înduretare zicîndu-i :” De ce esti asa de trista? Aceata I-a marturisit ca de cînd sotul ei a murit, n-a mai gasit nici o mîngaiere . Toata viata i-a fost o îngrijorare continua . N-a fost în stare sa faca nimic pentru ca era paralizata de teama si de esec. “Dar nici tu nu mi-ai citit scrisoarea “? Mi-ai scris o scrisoare si mie ? a întrebat ea mirata !

Sigur ; ai si auzit-o citinduti-se : ” ferice de cei ce plîng , caci ei vor fi mîngaiati ;…nu va îngrijorati de ziua de mîine , pentru ca Eu va voi da tot ceea ce aveti nevoie”.

Femeia amintindu-si ca acestea au fost cuvintele pe care pastorul le-a citit la înmormăntarea sotului ei întrebat : ” chiar trebuia sa aplic în viata mea ceea ce am auzit “? O, Da ! a raspuns Domnul Isus ; am scris aceste cuvinte si pentru tine .

Asa a continuat domnul Isus cu fiecare persoana din camera . În fiecare caz a întîlnit persoane care nu L-au urmat datorita bogatiei,ambitiilor, mîndriei si-a placerilor.pe fiecare în parte dupa ce i-a audiat i-a întrebat : “Ai citit scrisoarea pe care V-am trimis-o ? Si pentru tine astazi El are aceiasi întebare : “Tu ai citit scrisoarea ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.