Aculta încurajarea Domnului

0
141

Un studiu intitulat “inimi zdrobite” efectuat asupra a 4.500 de oameni care si-au pierdut sotul sau sotia în ultimile 6 luni , a aratat cît de daunatoare este povara durerii si-a suferintei pentru fiinta umana. În comparatie cu alti omeni de aceeasi vîrsta, pentru cei care au pierdut tovarasul de viata , procentul mortalitatii a fost cu 40 % mai mare.

Ce furtuna poate afecta viata nostra mai puternica ca pierderea celor dragi ? Un tata îndoliat, dupa moartea fiului sau a ajuns sa-si piarda mintile. Fiul sau a murit într-o ambuscada în razboi. Dupa înmormîntarea lui, tatal nu mai putea sa manînce, sau sa doarma. Mergea si se plimba singur pe faleza ore în sir.
Un prieten a încercat sa-l ajute sa iasa din aceste momente de depresie. Dupa ce s-a apropiat de el si a început sa-i vorbeasca, l-a auzit pe tatal acela îndurerat spunînd : ” am fost aici toata ziua , gîndindu-ma la fiul meu , dorind din tot sufletul sa-l am cu mine. Stiu ca el a plecat si ca nu-l mai pot aduce înapoi ! Trebuie sa înteleg acest fapt si sa ma obisnuiesc cu acest gînd, dar “nu pot astazi “!

Acest raspuns a fost repetat în fiecare zi. ” Nu pot astazi “! A pierde pe cineva drag este cu adevarat o furtuna napraznica . Si-n aceasta încercare trebuie sa ne amintim ca Domnul Isus este cu noi. El este gata sa ne mîngîie si sa ne poarte de grija, numai daca Îl lasam sa o faca.

Asemenea acelui prieten El ti-a vorbit de atîtea ori ; nu cumva i-ai dat acelasi raspuns : “Nu pot astazi “?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.