Hai în misiune!

17
65

UNDE? Turcia!
Populatie: 66 milioane.
Capitala: Ankara (3,25 millioane de locuitori).
Grupuri etnice: Turci (76-80%), Kurzi (14-20%), Arabi (2%), Alte (3%).
Limbi: 36.
Religie: 99,6% musulmani, doar 0,3% crestini, 0,1% alte.

DE CE?

-Turcia ramane una dintre cele mai mari tari neevangelizate din lume. Pentru o perioda de 1000 ani, era cunoscuta ca un bastion crestin. Acum lucrurile s-au schimbat. Din aproximativ 66 millioane de locuitori, doar aproximativ 3000 sunt crestini evangelici.

-Desi multe lucruri s-au modernizat si s-au imbunatatit in Turcia si este una dintre candidatele la Uniunea Europeana, oamenii raman in ignoranta si intuneric spiritual urmand habotnici practicile musulmane, discriminand femeile, punand crestinismul sub interdictie si omorand chiar misionarii crestini. – Pentru ca Turcia are nevoie de tineri care sa mearga si sa marturiseasca despre Isus ca Rege si Mantuitor, spulberandu-le idea ca acesta este un simplu profet: “Dar cum vor chema pe Acela în care n-au crezut? si cum vor crede în Acela, despre care n-au auzit? si cum vor auzi despre El fara propovaduitor? (Rom 10:14)

CU CINE?
Organizatorul misiunii este Fundacia Tineri Pentru Misiune din Medias, orgaizatie care face parte din cea mai mare organizatie misionara din lume (interdominationala), Youth With A Mission International. In fiecare an zeci de mii de tineri din diferite tari merg in misiuni pe termen lung sau scurt ca sa implineasca marea trimitere a Domnului: sa duca Evanghelia pana la marginile pamantului.

Dupa Festivalul de motivare si pregatire pentru misiune a tinerilor ProMisiune (30 iul-3 aug, Medias, jud Sibiu), grupuri de 5-10 tineri din mai multe judete si biserici vor merge in misiune atat in tara (Galati si Oltenia) cat si in alte tari. Lumea intreaga te asteapta!


CE TREBUIE SA MAI STIU?

In primul rand ca Dumnezeu nu alege oameni desavarsiti pentru lucrarile Sale, dar ii desavarseste pe cei care ii alege. Dincolo de faptul ca vei ajuta pe altii, timpul de misiune, desi nu este o perioada prea lunga, te ajuta si personal: sa-L descoperi mai mult pe Dumnezeu, sa auzi vocea si planul Lui pentru viata ta, sa vezi si sa slefuiesti ceea ce nu este inca in ordine in interiorul tau. Ai curajul si vin-o intr-o MARE AVENTURA CU EL!!!!

Data misiunii in Turcia este: 04-17 august 2007
Data limita pentru a trimite aplicatiile la misiunea din Turcia este 15 iulie 2007 pe situl web al organizatiei www.promisiune.info pe care veti gasi si informatii suplimentare

Cost misiune: 350 – 400 Euro
Daca ai pe inima o alta tara, te poti inscrie in misiuni in: India, Albania, Republica Modova, Ukraina, Macedonia, Ukraina, Bulgaria, Serbia si in cele doua locatii din Romania.
Pentru mai multe detalii contactati-ma la danaindia(at)yahoo.com .

17 COMENTARII

  1. Am sa ma rog si eu pentru voi. Dumnezeu s afie cu voi intotdeauna si sa va ajute.

    Motoc Delia, esti din Oradea? Eu sunt colega ta Ana, si e-mailul meu e ana.hanis@yahoo.com, daca vrei sa luam legatura. Moderatorii, daca imi puteti da e-mailul Deliei, sau macar sa-i dati ei e-mailul meu. Mersi.

  2. Va doresc multa intelepciune, sanatate, putere si credinta in lucrarea pe care ati inceput sa o faceti! Domnul sa fie binecuvantarea voastra si nu uitati sa va incredeti in El…este cel mai important!

  3. dumnezeu sa ii binecuvinteze pew cei care fac aceasta msiune si sa o fac adin toata dragostea dumnezeu sa va ajute si sa fiti buni pescari de oameni si sa pescuti toti oameni din turcia d-zeu sa va ajute pace

  4. domnul sa va binecuvinteze!!!domnul va va rasplati…si mie mia trecut de multe ori prin gand lucrul acesta dar nusth ce ma tine…poate cu timpul..cine stie..

  5. A vesti Cuvantul Vietii e cel mai inaltator lucru, spre gloria lui Dumnezeu. Dar nu inteleg rubrica “costul misiunii”. Trebuie sa mergem acolo fara traista sau toiag. Aur si argint nu avem sa le dam, ci harul divin vindecator. Nu facem prozelitism, ci o convertire interioara. Greu lucru…, dar cu putinta la Dumnezeu.

  6. sunt de citeva zile in Istambul intro calatorie misionara cu APME si ai impresia ca te afli intrun oras cre incepe si nu se mai termina Dumnezeu lureaza in turci imlicandu-ne direct mergind pe cimpul de misiune sustinid in rugaciune ori financiar diferiti lucrator,dorinta mea este sa ma imlic in misiune pe termen lung Dumnezeu Iubeste si poprul Turc Ioan 3.16. . Isaia.6.8.Isaia:43.1-4.Din El prin El si pentru El a lui sa fie Gloria in veci deveci AMIN. Klaus Ionica lucrator pe termen scurt Codlea Brasov.

  7. este cel mai bun lucru pe care il poate face un crestin ,sa duca vestea buna in toata lumea ,eu vreau sa merg deasemenea si sper sa fie cat mai repede,
    Dumnezeu sa va umple de putere pt aceasta!

  8. Este ceva ce ar trebui sa facem multi dintre noi…e bn ca cineva se mai gandeste si asa ceva..chiar miar placea sa particip..dar asta e…

  9. Aceasta lucrare este foarte importanta cred trebuie si rugaciune.Am sa ma rog ca Domnul sa va conduca pasi si sa fie cu voi.Dumnezeu sa va binecuvanteze

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.