18 Iunie

0
71

” Soacra lui Simon zacea în pat, prinsa de friguri: si îndata au vorbit lui Isus despre ea. El a venit, a apucat-o de mâna, a ridicat-o în sus, si au lasat-o frigurile. Apoi ea a început sa le slujeasca.” Marcu 1:30-31

Într-o zi din dimpul misiunii Sale, Domnul Isus l-a vizitat pe Simon Petru. Când i-a deschis usa casei, Domnul a vazut-o pe soacra acestuia, zacând în pat, având friguri si o febra foarte mare. Dupa ce gazdele i-au povestit despre suferinta bolnavei, Domnul Isus fara sa spuna vreun cuvânt, S-a apropiat de soacra lui Simon, a atins-o si-a ridicat-o în picioare.Chiar în acele momente, femeia a fost vindecata.

Amintindu-ne de aceasta vindecare, putem constata ca Domnul Isus, n-a rostit nici un cuvânt, ci numai a atins-o pe bolnava. Pasajul Biblic nu prezinta nici un detaliu cu privire la timpul când a început aceasta suferinta si nici cât de severa era acea boala. Este mentionat doar faptul ca Domnul Isus a ridicat-o de pe pat si în acele momente bolnava a fost vindecata. Ce minune!

Desi nu prezinta detalii cu privire la natura bolii si timpul când aceasta a început, Sfânta Scriptura, ne prezinta însa detalii cu privire la ce s-a întâmplat dupa aceea. Imediat ce-a fost vindecata, soacra lui Petru, a început sa slujeasca.

Deoarece a fost bolnava si a zacut în pat, ne-am fi asteptat s-o vedem pe acea femeie slabita, dorind sa se odihneasca si sa astepte o vreme pâna când sa prinda puteri.

Când Domnul Isus a vindecat-o, nu numai ca au lasat-o frigurile, ci ea a primit si o întarire pe care n-o mai experimentase înainte. De aceea când a fost asezata din nou pe picioare, soacra lui Petru s-a angajat imediat în slujire. Acesta a fost modul ei de-a spune “multumesc” pentru vindecarea pe care o primise.

Slujirea ei, a început însa atunci când a fost atinsa de dragostea lui Dumnezeu, prin slujirea Domnului Isus. Si noi am fost atinsi de dragostea lui Dumnezeu, prin faptul ca Domnul Isus, a pasit în lumea noastra, nu numai ca sa ne ridice dintr-un pat de boala, daruindu-ne vindecarea, ci ca sa ne ridice din moarte si mormânt, daruindu-ne viata vesnica!

Cum spunem multumesc pentru aceasta minune?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa pot spune multumesc pentru toate darurile pe care le-am primit, slujind cu dedicare. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.