15 Mai Puterea gândirii

0
58

” “¦Domnul cercetează toate inimile și pătrunde toate”¦ gândurile. Dacă-L vei căuta, Se va lăsa găsit de tine”¦” 1 Cronici 28.9

Cu multe daruri mărețe a înzestrat Creatorul pe om, însă niciunul nu e așa de plin de taine ca puterea gândirii! Harul acesta este o bucățică dăruită de Tatăl ceresc. Ce plăcut este să stai în liniște și să gândești!

Ce ființă zbuciumată este omul! Gândurile îi joacă în cap ca rotițele unui orologiu. Aceasta face ca gândirea să fie un lucru foarte însemnat. Însă trebuie să luăm seama la gândurile noastre, pentru că, dacă ele devin vrăjmașii noștri, vor fi prea mulți pentru noi și ne vor duce în pierzare. Gândurile la cele din cer ne vor umple sufletul de cântări, cum se umple văzduhul de păsări primăvara, dar gândurile rele ne vor mușca asemenea unei năpârci.

Oamenii își închipuie că gândirea este liberă, dar gândurile, deși sunt scutite de impozit, nu sunt scutite de condamnare. Nu putem fi chemați în fața tribunalului pământesc pentru gândurile noastre; fiți însă siguri că în fața judecății divine vom da seamă de ele!

Calea de salvare dintr-o gândire rea, care este supusă sancționării divine, ne este prezentată de Dumnezeu. Credința în Mântuitorul conduce la o gândire pozitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.