Ziua de 2 Decembrie – Ziua Sanctității Vieții

2
76

Biserica lui Hristos trezește-te, o întreagă generație zamislita… lipsește!!!

“O! de mi-ar fi capul plin cu apă, de mi-ar fi ochii un izvor de lacrimi, aș plânge zi și
noapte pe morții fiicei poporului meu!” Ieremia 9:1

Dragi frați întru Hristos,

Vă scriem aceste rânduri în numele Mântuitorului nostru Isus Hristos cu dorința arzătoare de a vă provoca la colaborare și la luptă pentru viață.

Știați că..???

Viața începe de la concepție.
La 26 Decembrie 1989, primul decret de lege legalizeaza avortul.
Avortul a fost legalizat de oameni, dar nu și de Dumnezeu.
Avortul este legal în România până în a 14-a saptămână de sarcină.
Avortul este legal pentru orice femeie indiferent de motiv sau de vârstă.
Doar 1% din copii avortați sunt rezultat al violului, sau al incestului.
Peste 50 % dintre femei folosesc avortul ca și metodă de contracepție.
Cele mai multe avorturi le fac femeile între 15-30 de ani
Avortul a adus României locul întâi în Europa și locul doi în lume după Vietnam.
Au trecut aproape 18 ani de la legalizarea avortului și în toți acești ani nu a fost pusă nici macar o zi de-oparte în care ca și națiune să strigăm la Dumnezeu să se îndure de poporul nostru, să-l ierte de vina sângelui vărst care cere răzbunare la Dumnezeu !!!
Acum știți… !!!

“Dacă poporul meu, peste care este Numele Meu se va smeri, se va ruga, și va căuta Fața Mea, și se va abate de la căile lui rele, Îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul și-i voi tămădui țara.” 2Cronici 7:14

Ce spune Dumnezeu despre avort???

De ce trebuie să prețuim viața?
” Dar, Doamne Tu ești Tatăl nostru; noi suntem lutul Tu ești olarul care ne-ai întocmit: suntem cu toții lucrarea mâinilor Tale.” Isaia 64:8

Cine este creatorul copilului nenăscut?

“Tu mi-ai întocnit rărunchii, Tu m-ai țesut în pântecele mamei mele: Te laud că sunt o făptură așa de minunată. Minunate sunt lucrările Tale, și ce bine vede sufletul meu lucrul acesta! Trupul meu nu era ascuns de Tine, când am fost făcut într-un loc tainic, țesut în chip ciudat, ca în adâncimile pământului. Când nu eram decât un plod fară chip, ochii Tăi mă vedeau; și în cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele.” Psalm 139: 13-16

Cât de preocupat este Dumnezeu de viața nenăscutului?

” Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam,…” Ieremia 1:5

Cine este suveran peste viață și moarte?

“Atunci Dumnezeu a rostit toate aceste cuvinte, și a zis: -Să nu ucizi.” Exodul 20: 1,13

Trebuie copilul conceput în urma violului sau incestului să fie avortat?
“Să nu omori pe părinți pentru copii, și să nu omori pe copii pentru părinți; fiecare să (plătească) fie omorât pentru păcatul lui.” Deuteronom 24:16

Este femeia stăpână peste viața din pântecele ei?
“Iată că toate sufletele sunt ale Mele. După cum sufletul fiului este al Meu, tot așa și sufletul tatălui este al Meu.” Ezechiel 18:4

Iartă Dumnezeu celor care au avortat?

“…sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curățește de orice păcat. Dacă ne mărturisim păcatele El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire.” 1Ioan 1:7b, 9

“EU, EU îți șterg fărădelegile, pentru Mine, și nu-Mi voi mai aduce aminte de păcatele tale.” Isai 43:25

• 26 Decembrie 1989, primul decret de lege legalizează avortul în România.
• 31 Decembrie 2006, peste 16 milioane de copii sunt avortați.
• 2 Decembrie 2007, Ziua Sanctității Vieții.

Pentru ca 2 Decembrie 2007, să devină o realitate, vă invităm să vă alăturați luptei pentru viață și să declarați această dată ca o zi specială în bisericile pe care le păstoriți prin harul și chemarea lui Dumnezeu.

Vă rugăm să faceți aceasta o zi de post si rugăciune specială, apreciere a darului vieții asupra căruia numai Dumnezeu are dreptul la control, expunerea păcatului avortului și îndemn la pocăință și dedicare de a lupta pentru viață.

Dacă Mântuitorul lumii, Domnul Isus Hristos, nu s-ar fi născut deja și Dumnezeu ar căuta astăzi o fecioară ca Maria, cum ar reacționa biserica? Ce sfat ar primi Maria de la prietenele ei care ar vorbi din aspectul inconvenienței? Dar de la familia ei care s-ar gândi doar din punctul de vedere a rușinii produse? De la femeile mai în vârstă? De la conducerea bisericii? Cum ar primi fetele noastre o astfel de responsabilitate? Cultura ne învață că un copil “nedorit” este o inconveniență, și ne dă și modul cel mai rapid de a scăpa de ea.

Vă implorăm, pentru numele Domnului Isus, Creatorul vieții, luptați cu noi! Combateți minciuna aceasta diabolică, cu adevărul Scripturii. Inițiați si stabiliți această zi în pregătirea sărbătorii Crăciunului, ziua celebrării Celui născut din fecioară, ca o zi specială de Luptă pentru Viață!

Vă rugăm să ne anunțați printr-un e-mail la: mercyMAMI@aol.com dacă hotărâți să puneți de o parte
2 Decembrie ca Ziua Sanctității Vieții. Organizația M.A.M.I. vă stă la dispoziție în această luptă. Vă rugăm să ne contactați pentru informații mai precise, cât și nevoile actuale de rugăciune pentru această situație gravă cu care se confruntă România. Pământul țării noastre este îmbibat cu sânge nevinovat.

țara noastră are nevoie de sprijinul nostru în rugăciune, instruire și suport financiar.
V-ati gandit ca darul vostru, pus în slujba lui Hristos, poate aduce darul vieții pentru mulți ???

Împreună cu voi în lupta pentru viață,

President Lucia Petrila
Mercy’s Action Mission, Inc. ( M.A.M.I.)

www.mercysactionmission.com

Alăturăm această pagină pentru a reda cuvintele celui care a înființat prima organizație Pro Vita în România; poetul Ioan Alexandru, după ce a fost invitat între 9 și 13 mai 1990 de către statul Norvegian la Oslo, pentru a participa la Congresul Mondial pentru Salvarea Vieții.

“Se știe la ora de față cam câți copii sunt omorâți în pântecele maicii lor anual; nici Hitler, nici Stalin, nici războaiele n-au făcut atâtea victime în ce privește viața, câte face această stare de întuneric care stăpânește omenirea. Așadar este poate problema cea mai importantă pe plan mondial. Nu este numai indiferența părinților și a celor care acceptă avortul sau neștiința unor familii ci este o întreagă politică cu ideologii antiumane și curente subterane de opinie care de fapt sunt împotriva vieții și implicit împotriva lui Dumnezeu. Este o întreagă medicină sinistră, diabolică, care merge a distruge fătul și a găsi soluții să stingă viața înainte de a veni pe lume. Cu aceste forțe obscure care lucrează și manipulează viața avem a ne confrunta.

Cei implicați în această mișcare sunt conștienți că în fiecare țară sunt astfel de forțe întunecate. România este printre cele mai triste țări din Europa în momentul de față. Omoară copii pe capete. Deci nu putem amâna nici cu o ora înființarea acestei organizații Pro Vita în România, că poate într-o oră amânată mai mor niște copii. Întemeiem imediat și imediatul înseamnă acum, în clipa asta. Sunt oameni care mor. Ori salvezi viața imediat ori nu o salvezi niciodată.

Să se știe ca există în România aceasta mișcare, ca se poate apela la ea. Vom găsi resurse să ajutăm familiile care se hotărăsc să nu-și omoare copiii, vom găsi cămine pentru copii abandonați. Este o organizație ce se adresează tuturor confesiunilor, tuturor partidelor, tuturor oamenilor ce vor să salveze viața. Sigur că cei ce se bat cel mai mult pe plan mondial pentru a salva viata sunt creștinii. La ora actuală nu-i nimeni ca stat și putere lumească să apere această viață inocentă decât forțe în minoritate creștine conștiente, căci sunt și creștini care nu se angajează în lupta aceasta. Avem o șansă să putem face ceva prin creștini și oameni conștienți.

Vor trebui să se implice preoți, pastori nu ca instituții ci ca persoane. Este o mișcare a persoanelor nu a instituțiilor, o fraternizare din toate limbile și popoarele cu pruncul, cu fătul, cu Dumnezeu pentru salvarea vieții. Celebrul vers 17 din Ieremia 20 l-am citat și l-am propus să fie motto-ul congresului mondial:

“cel mai dezastruos lucru de pe pământ este ca pântecele maicii tale să-ți devină mormânt.”

Toată lumea este preocupată acum de viața copilului. Nădăjduiesc că vom reuși și noi să facem o asemenea așezare, comunitate Pro Vita de salvare a vieții care este foarte importantă. Intrăm în această organizație cu gândul precis de a salva viața în România. Trebuie să ne angajăm să facem ceva. O mulțime de tineri pleacă din țară. Mulți dintre ei cad pradă iluziilor și păcatelor. Suntem responsabili și de cei care pleacă și de cei care rămân și mai ales de cei care nu vin pe lume pentru că ura noastră nu-i lasă.

Astăzi pornim cu convingere pe drum cu prioritate absolută. Și asta fără Evanghelia lui Hristos nu se poate. Nici o jertfă în sensul acesta nu este de prisos. Dacă Domnul Hristos răsplătește pentru un pahar de apă, dar pentru un prunc salvat! Să ne ajute Dumnezeu!” Ioan Alexandru

A consemnat, Silviu Despa

Publicat in: Pro Vita la 8 Iunie 2007 ( spicuiri)

2 COMENTARII

  1. ma bucur ca ati prezentat un astfel de subiect,dar trebuie sa se porneasca o campanie prin scoli,in rindul elevilor pt a avea o mai mare rezonanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.