29 Noiembrie

0
44

‘Asa ca daca îti aduci darul la altar, si acolo îti aduci aminte ca fratele tau are ceva împotriva ta, lasa-ti darul acolo înaintea altarului, si du-te întâi de împaca-te cu fratele tau; apoi vino de adu-ti darul.’ Matei 5:23-24

Mânia nemarturisita, este o mare problema spirituala. În versetele biblice de astazi,exista un sensde urgenta subliniat de Domnul Isuspentru rezolvarea acestei probleme.

Când o relatie a fost întrerupta, indiferent daca suntem sau nu suntem vinovati, avem responsabilitatea sa facem tot ceea ce depinde de noi,  pentru a o restabili.

Într-o zi, doua surori s-au certat de dimineata pâna seara. Când a venit însa vremea sa mearga la culcare, ele tot nu-si puteau vorbi.

Cu toate acestea, asa cum procedau de obicei, înainte de a urca în patuturile lor, au îngenunchiat împreuna cu mama lor pentru rugaciune.

Fetita de aproape 8 ani a început cea dintâi sa se roage si în primele ei cuvinte s-a rugat spunând: ‘ Doamne Dumnezeule;binecuvinteaza pe tata si pe mama si ai grija de pisica si catelul nostru. Amin!

Auzindu-i rugaciunea, mama a întrebat-o: ‘Nancy; nu ti se pare ca ai uitat pe cineva?

În acele momente, Nancy s-a uitat la sora ei de numai 6 ani care era îngenunchiata de cealalta parte a patului si a continuat rugaciunea spunând: ‘Doamne binecuvinteaza si pe fosta mea surioara. Amin!

Nu-i asa ca sunt momente în viata când si noisuntem ispititi sa ne rugam în acelasi fel pentru fratii nostri de credinta?

Numai ca indiferent de cât de mult ne-am dori sa ocolim o relatie, fratii nostri nu pot ajunge în pozitia de ‘fosti frati’.

Dumnezeu ne-a nascut din nou din aceeasi natura divina, care nu poate sa înceteze sa mai existe.

Pentru ca mânia noastra nu poate sa anuleze relatia pe care Dumnezeu a stabilit-o între noi, trebuie sa învatam sa ne cerem iertaresi sa refacem relatiile rupteînainte ca sa apuna soarele.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma în aceasta zi sa dovedesc dragoste fata de cei ce mi-augresit, pentru caiertându-i dintoata inima sa restabilesc relatiile rupte. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.