Un om si-a marturisit crima comisa dupa ce a vizionat filmul Patimile lui Hristos

5
19

Dupa ce a urmarit filmul Patimile lui Hristos, la începutul lunii martie, un texan a marturisit ca si-a ucis prietena în Ianuarie acest an.

Dan Randall Leach, a fost anuntat ca fiind autorul crimei în care si-a gasit sîrsitul Ashley Nicole Wilson o tînara de numai 19 ani. În ianuarie moartea ei a fost considerata sinucidere.

La începutul lunii martie, Leach a marturisit ca a mers sa vada filmul “Patimile lui Hristos”, ce prezinta suferintele Domnului Isus, din ultimile ore de viata. Pe data de 7 martie , dupa vizionarea filmului , a mers la biserica si a anuntat ca el este ucigasul prietenei sale si s-a predat politiei.(Detaliile savîrsirii crimei nu sunt înca date publicitatii).

Este un film foarte provocator a spus seriful Jim Pokluda din Fort Bend Country, Texas. Acesta face pe orice om sa se gîndeasca de doua ori , înainte de orice pacat pe care îl comite.

Cunoscutul pastor si scriitor Rick Waren a spus: Biserica Saddleback din Lack Forest a crescut cu 2.500, de noi membri doar în cîteva zile dupa premiera filmului din 25 februarie. Acest film a rascolit întreaga tara.

Robby Dobbs , din Biserica Baptista din Huston a spus: în biserica sa au fost sute de convertiri datorita acestui film. Aceeasi declaratie a facut-o si multi alti pastori din S.U.A, care au închiriat cinematografe sau au prezentat acest film în biserici.

Biserici din întreaga lume folosesc acest film, ca o metoda de evanghelizare. În Essen, Germania, proprietarul celui mai mare cinematograf, a permis slujitorilor din biserici sa vorbeasca cîte 20 de minute dupa fiecare prezentare a acestui film.

La jumatatea lunii martie, dupa aproape o luna de la lnsare , încasarile pentru acest film au fost de peste 300 milioane de dolari, devenind astfel filmul cu cele mai mari încasari din prima luna de la lansare. Încasarile au devansat pe cele realizate de filmul “Domnul Inelelor”. Pentru timpul pastelor se asteapta ca numarul vizionarilor si valoarea încasarilor sa se dubleze. C.N

5 COMENTARII

  1. eu sincer am vazut filmul de 3 sau 4 ori…….tin minte k atunci cand m-am uitat prima data nu l-am inteles asa bine, pt ca m-am uitat fugitiv, dar cand m-am uitat a doua ora……imi curgeau lacrimile siroaie si am inceput sa inteleg cat de mult ne-a iubit D-zeu.acu sincer, nu mai pot sa ma uit la el….ma doare prea tare cand vad cat a putut sa sufere D-l Isus pt noi, iar noi de-abia daca il bagam in seama si-L suparam fara sa ne pese.

  2. este o scena in film care dupa parerea mea arata ce a vrut sa ne invete Dumnezeu. Si, sa recunoastem, nimeni nu ia aminte: Cand ii bate cui in prima mana iar, El isi aminteste ce le-a spus apostolilor: sa va iubiti intre voi asa cum Eu v-am iubit pe voi si sa va rugati pentru cei ce va fac rau.

  3. Este un moment in film cand Maria il vede pe Hristos cazand si isi aminteste de el cand era copil. Afost un val de lacrimi in tot cinematograful din Mercato Dubai Emiratele Arabe. Ne-a facut pe toti sa ne uitam la nimicurile vietii pe care noi le consideram greutati ca la niste copilarii.Trebuia acest film ca prea am uitat cate s-au facut pentru noi oamenii.

  4. cum sa nu multzumesti lui D-zeu pentru cel mai inalt monument din Univers inaltzat la Golgota , CRUCEA
    acolo la picioarele Crucii vezi ca nu esti ceea pretinzi ca esti , nici ceea ce ai vrea sa creada altzii ca esti …acolo la picioarele Crucii esti ceea ce stie El ca esti…
    acolo la picioarele Crucii apoi itzi ridici rusinat privirile spre El si Il rogi sa te ajute sa fii ceea ce vrea El sa fii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.