Turneul Valul Inchinarii

2
81

Valul Inchinarii ajunge in orasul tau!!! Nu pierde ocazia de a te inchina si al lauda pe Dumenezeu, de a te ruga pentru tara ta si a fi impreuna cu cele mai cunoscute formatii din Romania!!!

Turneul “Valul Inchinarii”, un turneu care va da posibilitatea tinerilor din cateva orase din tara sa se inchine lui Dumnezeu, sa il laude pe El si sa se roage pentru tara noastra impreuna cu unele dintre cele mai cunoscute, apreciate si dedicate formatii din Romania! Printre invitati ii veti putea intalni pe:

321, Bistrita Grupul s-a format in 2001. Trei , Doi, Unu abordeaza genul muzicii de lauda si inchinare si poate tocmai de asta grupul a devenit foarte popular in randul tinerilor in foarte (citeste mai mult…)

Ekklesia, Bistrita O formatie noua cu un potential deosebit, primul lor album demonstrand din plin acest lucru.

Vertical, Cluj Napoca Doar daca nu esti interesat de muzica nu stii cine sunt Patriciu Pop si Liviu Deac, doi dintre membrii formatiei Verical. Muzicieni deosebiti , cei doi au infiintat formatia Verical care a scos deja un prim album (citeste mai mult…)

Vitamina C Visul de a forma o trupa care sa faca cunoscut pe Dumnezeu a fost in mintea lui Sunny inca din 1993 si s-a concretizat pentru prima data in 1996 cand o echipa de americani a concertat in Filarmonica din Craiova.(citeste mai mult…)

Pocaitzii, Bucuresti Viziune: Evanghelizarea tinerilor in special celor prinsi in anturajul de strada prin versuri inspirate din cea ce am trait in strada si modul in care l-am cunoscut pe Dumnezeu ( citeste mai mult…)

Calatis Praise, Mangalia Callatis este vechiul nume al orasului Mangalia. De aici si numele Callatis Praise al grupului de lauda si inchinare, avand-o ca lider pe Luminita Ciuciumis. A canta este un dar de la Dumnezeu si Luminita ne-a convins ca a primit unul mare de tot. In mod sigur, in acelasi “pachet” era si darul de a crea o cantare noua. Maxi single-ul “De ziua Ta” este o confirmare a celor de mai sus, la care se adauga un aranjament muzical, o orchestratie si un background de clasa….

Turneul “Valul Inchinarii” este organizat de Asociatia Crestina “Valul Inchinarii” in parteneriat cu FPowerPlay Constanta, Companie de Sunet si Lumini Crestina. Contact www.fpowerplay.ro

Orase:

Constanta 26 Iunie Casa de Cultura 19.30
Bucuresti 27 Iunie VFA 19.30
Ploiesti 28 Iunie Radio SOS 19.30
Brasov sau MS 29 Iunie VFA 19.30
Cluj 30 Iunie Casa de Cultura 19.30
Baia Mare 01 Iulie Casa de Cultura 19.30
Timisoara 02 Iulie VFA 19.30
*VFA=va fi anuntat

Costuri:
50.000 lei ( 5 Ron)/ persoana

turneu@valulinchinarii.com
Vodafone:0723265866
Orange: 0740093653
www.valulinchinarii.com

2 COMENTARII

  1. sigur o sa se tina concertele?? am intrebat tinerii…si nimeni nu stie nimica..nici un afis prin oras:( aici ma refer la orasul Baia Mare…as vrea sa stiu cat la suta o sa se tina concertul…si apoi aici scrie la casa de cultura si pe afis..Cinema Dacia…ii important sa stiu…vreau sa stiu sigur…daca se poate sa ma ajutati:D
    multumesc anticipat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.