Sa reconstruim impreuna biserica ce a ars din temelii!

0
55

Dragi frati in Hristos,

Lacasul cultic din Ostrovul Corbului, judetul Mehedinti, a fost mistuit de foc si flacari, duminica 9 ianuarie 2011, orele 15.00, cu o ora inainte de inceperea slujbei de inchinare si cinstire a lui Dumnezeu de catre credinciosii apartinand Bisericii Crestine Baptiste Betania, parte componenta a Cultului Crestin Baptist din Romania in cadrul Comunitatii Oltenia.

Capela metalica ridicata in 1996 prin harul lui Dumnezeu, primita si folosita ca o mare binecuvantare de catre putinii credinciosi de acolo-astazi sunt in numar de 40, a ajuns dupa 20 de minute de la izbucnirea incendiului la cutia exterioara cu contoarul electric, asa cum poate fi vazuta in fotografiile alaturate, o ruina, o structura metalica deformata fara posibilitati de recuperare a ceva, o deplorabila imagine, un scrum.

Credinta a patruns in localitate dupa anul 1989, intr-un context de mari lupte, impotriviri si prigoane, iar acest eveniment de ramanere fara casa de rugaciune, este o alta incercare grea pentru credinciosii de acolo.

Va rog sa primiti cu multa amabilitate acest mesaj si sa va alaturati unui sprijin in rugaciune si daca aveti disponibilitate si unui sprijin material [materiale de constructii : caramida, var, ciment, lemn, scandura, tabla, pardoseli, izolatii,usi, ferestre, etc, materiale si echipamente de cult: scaune sau banci, amvon, orga , statie amplificare, dulapuri si mobilier,carti si materiale evanghelistice si de zidire, etc] sau financiar.

Contul deschis la BCR Dr.Turnu Severin, Mehedinti
RO75 RNCB 0179 1198 8351 0001
are ca titular:
BISERICA CRESTINA BAPTISTA BETANIA
OSTROVU CORBULUI
JUD. MEHEDINTICUI 15198772

Pentru mai multe detalii pastorul Alin Garlea poate fi contactat la telefoanele 0352.803.433, 0723.628.469 sau pe e-mail la muzicalin@gmail.com.

Site-ul bisericii, http://www.biserica-betania-ostrov.ro , contine mai multe detalii despre acest eveniment, nevoile actuale, evolutia lucrarilor, precum si o galerie foto cu imagini actuale ale bisericii locale.

Domnul sa va binecuvinteze in Harul Sau Bogat !

Alin Garlea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.