Richard Wurmbrand în TOP 10 “Cei mai MARI Români”

4
169

Avem bucuria de a vă anunța că distinsul pastor evanghelic, Richard Wurmbrand, a fost nominalizat de catre postul TVR1 între primi 10 “Cei mai MARI români”. Nume precum Mihai Eminescu, Ștefan cel Mare, Alexandru I. Cuza, Mihai Viteazu stau alături de reprezentantul biseriici evanghelice, pastorul Richard Wurmbrand.

Votul continuă, de aceea avem nevoie de sprijinul dumneavoastră. Pentru a acorda un nou vot, va trebui să accesați pagina: www.mariromani.ro și să votați pentru personalitatea dorită. ( în partea de jos, centrală veți găsi un buton care vă va direcționa către pagina de vot – votul se va deschide începând cu data de 9 iulie )

Cine a fost Richard Wurmbrand?

Richard Wurmbrand a fost un pastor evanghelic care, in lunga sa viata, a trait mari inaltimi, cat si adanci suferinte. Ac­ti­vitatea sa in slujba lui Dumnezeu si a semenilor sai n-a cunoscut oprelisti nici in timpul anilor grei ai raz­bo­iu­lui, nici mai tarziu sub teroarea co­munista si a continuat pana aproape de sfarsitul vietii. Cele 18 carti valoroase scrise dupa ce a scapat din lagarul comunist, tra­duse in peste 70 de limbi, descriu anii petrecuti in in­chi­so­rile comuniste din patria sa, Ro­mania.

Alte linkuri:

http://cristianet.free.fr/predici/Wurmbrand/Wurmbrand.html
– istoria vieții lui Richard Wurmbrand și predici audio;
http://www.ceruldinnoi.ro/pages/Richard%20Wurmbrand.htm
– istoria vieții lui Richard Wurmbrand;
http://www.tvr.ro/webcast/emisiuni.php?k=1&em=MEMORIALUL%20DURERII#text
– documentar video despre Richard Wurmbrand;
http://www.predici2.org/html2/nume.html
– predici audio MP3 rostite de Richard Wurmbrand;
http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Wurmbrand
– documentar în engleză despre Richard Wurmbrand.

4 COMENTARII

  1. L-am intilnit de 3 ori;la Bucuresti in Adunarea din Carol Davila,la Pitesti si in com.Micesti jud.Arges.Cind vorbea ,raspindea in jur o lumina dumnezeiasca.Vorbirea lui era simpla dar plina de iubire.Dupa predica sa toti erau plini de o bucurie sfinta.

  2. Adevaratii ROMANI voteaza un ROMAN dupa inima lui Dumnezeu!- adica Richard Wurmbrand. Dar cati adevarati romani avem in tara noastra? Esti tu – cel ce citesti aceste randuri – unul dintre ei? Daca da, DUMNEZEU SA TE BINECUVINTEZE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.