09 Iulie

0
46

” M-am luptat lupta cea buna , mi-am ispravitalergarea, am pazit credinta. De acum ma asteaptacununaneprihanirii , pe care mi-o va da , în “ziua aceea” , Domnul Judecatorulceldrept. Si nu numaimie, cisi tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui.” ” Tim.4:7-8

Viata este o cursa, si-o batalie continua. Multi si-ar dori ca viata sa le fie o plimbare de promenada , dar nu se poate. Nu suntnici scurtaturi prin care sa se evite pericolele si necazurile.

Poate ca ati auzit de acel oma carui ferma a falimentat. Pentru casotia sa avea nevoie debani pentru operatie si toate datoriile trebuiau platite, fermierul a mers la o banca sa faca un împrumut, dar pentru ca nu avea credit n-a primit nici un ban.

Neavând nici o alta solutie pentru rezolvarea situatiei, acesta a ales o scurtatura. A hotarât sa jefuiascabanca care nu ia dat banii solicitati. Stia ca nu-i bine ceea ce face, dar nu avea de ales.  De aceea si-a facut curaj, si-a pus pe fata o cagula, a luat un sac si un pistol si-a dat busna în casieria bancii. Când a ajuns lânga casiera, i-a pus pistolul la tâmpla si i-a întins saculspunându-i pe un ton raspicat : ” Sa nu ma întrebi de ce fac asta ; pentru caîn viata mea totul este o harababura !”

Viata noastra trebuie sa fie ca un maraton ce se desfasoara pe un traseu bine fixat si dupa reguli  precise. Daca încercam s-o luam pescurtatura, asemenea acestui fermier, s-ar putea sa dam de un si mai mare bucluc.

  Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa nu ratacescdrumul si nici sa n-o iau pe scurtatura, pentru ca sa nu platesc un pret mult mai mare. Amin

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.