Pentru lumea Araba “pîinea” vine din cer !

0
33

Un satelit destinat programelor de televiziune crestina, are un mare impact în lumea araba. Pentru tarile unde misionarii nu pot ajunge, din cauza conflictelor sau a perceptelor religioase , Dumnezeu foloseste misiunea unui satelit ce transmite programe crestine de televiziune ce pot fi vizionate în Orientul Mijlociu si Nordul Africii.

Satelitul “Sat-7” emite programe pentru aceste zone 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamîna. Glen Hartson coordonatorul acestor programe ,a spus: desi nu avem un sondaj pentru a evalua numarul telespectatorilor ce vizioneaza aceste programe; putem spune ca numarul acestora este în crestere , datorita scrisorilor, e-mailurilor si telefoanelor pe care le primim la centrele noastre de consiliere.

Programele au avut un impact deosebit în Africa. Autoritatile Algeriene au recunoscut recent deschiderea a 12 noi biserici crestine. Aceasta decizie de recunoastere a acestor biserici este o minune, fapt ce nu putea sa aiba loc cu 5 ani de zile in urma.

Razboiul din Irac a oferit satelitului “Sat-7”, noi oportunitati. Prin scrisorile lor , irachienii ne-au multumit pentru informatiile pe care le primesc dinafara granitilor tarii lor; informatii pe care nu le-au putut avea pîna acum.

Am primit chiar o poza a spus Glen Hartson, prezentînd un grup de irachienice urmareau programele televiziunii crestine. Dar pentru c? tehnologia avanseaza foarte repede si programele cuprind 24 de ore pe zi , este nevoie de rugaciune si suport material , pentru ca aceasta misiune ” pîinea spirituala venita din cer” s? poata continua în aceasta zona. M.N.N.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.