O inimă și un glas - evenimente Jubilate în toată țaraMulțumim Domnului pentru binecuvântările anului 2017, în special pentru Culegerea Jubilate vol. 2. Dorința noastră în 2018 este să împărtășim bucuria noastră și să sprijinim credincioșii în învățarea acestor cântări noi, spre zidirea bisericii. În acest scop, vom avea șase evenimente O inimă și un glasîn diferite locații din țară, pe parcursul anului 2018.

Evenimentul O inimă și un glas este o seară de cântări pentru întreaga biserică, în care membrii bisericilor locale au ocazia de a învăţa cântări comune noi din Culegerea Jubilate, volumul 2.  Vom fi sprijiniţi în învăţarea cântărilor noi de corurile bisericilor locale şi de un grup de slujitori muzicali din diferite locuri din ţară.

Avem plăcerea să vă invităm la Iași la evenimentul O inimă și un glas sâmbătă, 21 aprilie, ora 18, la Biserica Penticostală “Emanuel” pe str. Mihai Viteazul nr. 15, Bistrița. Veniți să ne unim cu o inimă și un glas în închinare. Vă rugăm să vă invitați prietenii din zonă la acest eveniment special, să înălțăm împreună laude Dumnezeului nostru.  Evenimentul va fi transmis “live” prin canalul Fundația Jubilate, Youtube:  O inimă și un glas – Bistrița.

Iată orarul nostru pentru toate cele 6 evenimente:
20 ianuarie 2018 – Cluj-Napoca
17 februarie 2018 – Suceava
17 martie 2018 – Iași
21 aprilie 2018 – Bistrița
19 mai 2018 – București
9 iunie 2018 – Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.