Biserica Baptistă „Harul” din Târgu Mureș invită toți tinerii la o  întâlnire cu tema „Impact”! Scopul evenimentului urmărește echiparea participanților pentru construirea relațiilor sănătoase. Toți doritorii sunt așteptați sâmbătă, 26 mai, ora 10:00, pe adresa str. Predeal 34.

„Dacă doriți să fiți oameni cu impact și să descoperiți mai multe despre modul în care Cuvântul Lui Dumnezeu a avut impact în viața unui artist. Daniel Andres Giraldo Mazo, cunoscut sub numele de scena Danny Mazo, este un cântăreț și compozitor columbian. La vârsta de 18 ani a înregistrat primul album intitulat „Mi Razon De Vivir” urmând ca în anul 2012 să lanseze al doilea album sub propria sa etichetă de discuri numit „Libre”. În prezent este stabilit în România, în orasul Navodari, unde este implicat în diferite activități sociale și didactice!

În cadrul întâlnirii vom avea un timp de socializare, așadar veniți cu bună dispoziție și gata să petreceți timp de calitate. Vă așteptăm!” este mesajul organizatorilor.

Dacă sunteți în zonă, profitați maxim de această oportunitate. Pentru  mai multe detalii organizatorice, urmăriți evenimentul Facebook| Întâlnire de Tineret „Impact”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.