„Orice ni se dă bun și orice dar desăvârșit este de sus” (lacov 1:17)

Dacă viziunea ta in viată este să devii cât de bogat poți și să strângi fiecare bănuț pe care îl câștigi pentru a-ți satisface toate capriciile, viziunea ta nu este de la Dumnezeu. Dar dacă viziunea ta este să ai succes, să folosești succesul pentru a-i binecuvânta pe ceilalți si să împlinești planurile lui Dumnezeu pe pământ, atunci viziunea ta este de la Dumnezeu.

Când l-a chemat pe Avraam, Dumnezeu i-a promis trei lucruri: „te voi binecuvânta; îți voi face un nume mare și vei fi o binecuvântare” (Geneza 12:2).

Trebuie să înțelegi un lucru: orice viziune prețioasă vine de la Dumnezeu, fie că are sau nu legătură cu așa-numitele chestiuni „spirituale”, fie că persoana cu viziune înțelege sau nu de unde îi vine viziunea.

Biblia spune: „orice ni se dă bun și orice dar desăvârșit este de sus, pogorându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare”. Noi avem tendința de a ne organiza viața pe compartimente, de a-L vedea pe Dumnezeu având influență și relevanță când vorbim despre viziuni, misiuni și obiective „spirituale”.

Sf. Augustin a spus: „Fiecare creștin să înțeleagă că oriunde se găsește adevărul, acesta aparține Stăpânului său”. Dumnezeu este izvorul oricărui adevăr și sursa tuturor viziunilor de valoare. Întrucât El ți-a dat viziunea, trebuie să te dăruiești întru totul ei în fiecare zi. Psalmistul a spus: „Mărit să fie Domnul, care vrea pacea robului Său!” (Psalmul 35:27).

Când Îl ai pe Dumnezeu ca partener, te poți aștepta să reușești, și vei reuși!

23 Mai-Al NEVOIE DE O VIZIUNE
5 (100%) 4 vot/voturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here