SĂRBĂTORI FERICITE

0
187

 

Cu siguranță că fiecare dintre noi suntem conștienți de faptul că situațiile prin care trecem în acest an la Sărbătoarea nașterii Domnului Isus, sunt diferite de cele pe care le-am trăit altădată.

De aceea, când ne adunăm la sărbătoare în părtășia de familie, se poate să nu-i mai vedem alături de noi pe cei dragi, iar multe scaune să rămână goale. Siliți de restricțiile generate de pandemia prin care trecem, unii dintre fiii, fiicele, nepoții și nepoatele noastre, n-au mai avut posibilitatea să vină acasă, și să fie împreună cu noi la sărbători.

Acest gol, poate că este mărit și de faptul că nu-i mai putem vedea nici pe colindătorii de altădată. Ne amintim de emoțiile și de bucuriile pe care le-am trăit în trecut, când eram treziți din somn, de cântările intonate de colindători. Astăzi însă, aceștia nu mai pot veni la ușa casei noastre ca să ureze Sărbători fericite, ci, ne transmit mesajul nașterii Domnului Isus, doar prin colinde și mesaje virtuale.

În același timp, se poate să nu mai avem nici slujirile de la biserică, așa cum eram obișnuiți, iar toate aceste situații să ne împiedice să avem cu adevărat sărbători fericite, și o bucurie deplină!

De aceea,în mijlocul acestor lipsuri, și încercări, mă rog ca Cel Preaînalt, să ne ajute ca la aceste sărbători să vedem mai deslușit slava lui Dumnezeu, arătată prin întruparea Domnului nostru Isus. Hristos. În acest sens, suntem îndemnați și de apostolul Ioan, care spune:

”Și cuvântul S-a făcut trup, și a locuit printre noi, plin de har și de adevăr. Și noi am privit slava Lui, o slavă întocmai ca slava singurului născut din Tatăl!” (Ioan 1:14)

Slava lui Dumnezeu care a strălucit în jurul păstorilor din Betleem, care s-a văzut în ieslea unde a fost așezat Domnu Isus, și a fost mărturisită prin cântarea îngerilor, doresc să vi se arate și vouă și să fie peste voi, peste casele voastre și peste bisericile în care slujiți.

În acest timp, slava lui Dumnezeu poate fi descoperită printr-o nouă revelație primită din Cuvântul Scripturii, o înțelegere mai profundă a felului în care Dumnezeu pregătește istoria pentru revenirea Domnului Isus, și printr-o nouă experiență personală cu Domnul.

Trăind aceste binecuvântări, cu siguranță că sărbătoarea nașterii Domnului Isus va fi încununată cu cea mai mare bucurie, având și siguranța că în acest fel, suntem pregătiți pentru sărbătoarea cea veșnică pe care o vom avea în slavă!

Până atunci însă, vă doresc Sărbători Fericite și o viață plină de binecuvântările care ne sunt oferite de Dumnezeu prin Hristos. El să vă umple viața și casa cu fericire și să vă dea biruință deplină în orice slujire, pentru ca în acest fel, să aveți parte de cele mai frumoase sărbători!

Cu dragoste și apreciere,

Pastor Dan Boingeanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.