13 Februarie

0
43

“Pavel, chemat sa fie apostol al lui Isus Hristos, prin voia lui Dumnezeu,..catre cei ce au fost sfintiti în Hristos Isus, chemati sa fie sfinti, si catre toti cei ce cheama în vreun loc, Numele lui Isus Hristos, Domnul lor si al nostru ” I Cor. 1:1-3

Traim într-o vreme a afacerilor, în care apar multi întreprinzatori. Stiti care este semnul distinctiv al unui întreprinzator ? El ori ea , este gata sa-si asume riscul! Acestia , accepta ca altii sa-i dispretuiasca si sa rîda de ei , deseori suporta chiar si umilinta esecului, pentru ca stiu ca nu exista succes , daca nu-ti asumi anumite elemente de risc.

John Goddard , autorul jurnalului :”Caiace pe Nil”, a explicat împrejurarile prin care a trecut pentru a parcurge acest fluviu de la un capat la altul. El a marturisit ca a trebuit sa se catere pe cei mai înalti munti, si uneori sa înoate în locurile unde adîncimile erau ametitoare, numai pentru a ajunge să termine aceasta aventura. Prezentînd riscurile pe care si le-a asumat , el a spus : ” unii dintre noi nu reusesc în viata pentru ca asteapta prea mult sa vina vaporul în portul esecurilor personale, fara ca sa intreprinda nimic ”

Apostolul Pavel n-a esuat ! Influenta sa s-a extins asupra a doua mii de ani de istorie turbulenta , pentru ca el stia care-i este chemarea , si ceea ce Dumnezeu astepta să faca. El a depasit orice piedica si s-a devotat deplin slujirii pe care urma sa o împlineasca . Indiferent ca a stat în fata împaratilor sau a oamenilor de rînd , a ramas credincios chemarii facute de Dumnezeu, aceptînd orice risc.

Stii care este slujba Ta ? Esti concentrat si îti focalizezi toata atentia si energiile tale , pentru a împlini acea slujire pe care Dumnezeu te-a chemat sa o împlinesti ? Esi gata sa parasesti durerile trecutului si sa fii dedicat cu totul doar pentru astazi ? Un om care va reusi, este nerabdator sa începa urmatoarea actiune pregatit sa accepte orice risc .

Rug. Doamne Dumnezeule ; Doresc sa actionez în asa fel încît sa-mi împlinesc chemarea Ta pentru viata mea ; ajuta-ma ! Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.