18 Octombrie

0
48

“M-am bucurat foarte mult cînd am aflat pe unii din copiii tai umblînd în adevar, dupa porunca pe care am primit-o de la Tatal.” 2 Ioan 1: 4

Exista oare adevar absolut?

Declaratia de Independenta a Statelor Unite începe cu niste afirmatii care au avut un puternic ecou de-a lungul istoriei, precum:

“Noi sustinem ……. ca toti oamenii sînt creati egali, ca ei sînt înzestrati de Creatorul lor cu anumite drepturi inalienabile, si printre acestea se regasesc: Viata, Libertatea si dreptul la Fericire.”

Da, America si-a pus bazele pe unele fundamente crestine, si s-a ghidat ca natiune dupa aceste adevaruri ce vin de la Dumnezeu.

Acest lucru ma face sa te întreb în aceasta zi: cît de valoros este pentru tine adevarul lui Dumnezeu?

Marele împarat Solomon, unul dintre cei mai întelepti oameni care au trait vreodata, a spus: “Cumpara adevarul, si nu-l vinde, întelepciunea, învatatura si priceperea.” Proverbe 23: 23. Solomon stia ca adevarul are valoare, ca era fara pret. Tu ce spui despre aceasta?

Iubesti adevarul lui Dumnezeu? Asculti si împlinesti acest adevar? Lupti pentru adevarul Domnului? Proclami adevarul acesta sublim?

Societatea în care traim a început sa întoarca spatele celor care cred în Domnul Isus si care sustin ca mîntuirea vine numai prin El. Dar, de dragul nostru, a natiunii noastre si a celor la care tinem, NOItrebuie sa aparam si sa proclamam adevarul salvarii prin Domnul Isus.

De aceea te îndemn sa te angajezi sa proclami acest adevar si ma rogca prin marturia vietii tale, multi oameni sa fie mîntuiti!

IUBESTI ADEVARUL LUI DUMNEZEU? ASCULTI SI ÎMPLINESTI ACEST ADEVAR? LUPTI PENTRU EL? PROCLAMI ADEVARUL DESPRE ISUS HRISTOS?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.