7 Aprilie

0
72

“Isus S-a suit într-o corabie, si ucenicii Lui au mers dupa El. Si deodata s-a stîrnit pe mare o furtuna atît de strasnica, încît corabia era acoperita de valuri. Si El dormea. Ucenicii s-au apropiat de El, si L-au desteptat, strigînd: “Doamne, scapa-ne, ca pierim!”” Matei 8: 23-25

Se poate ca astazi sa te simti asa cum s-au simtit ucenicii atunci cînd au vazut ca Domnul Isus dormea în mijlocul furtunii”¦Si poate ca în adîncul inimii tale îti spui: “Doamne, chiar nu-ti pasa de mine? Nu vezi cît de mult sufar acum?” Aceasta reactie poate fi considerata naturala, umana. Este o reactie des întîlnita fata de aceasta aparenta nepasare a lui Dumnezeu atunci cînd trecem prin încercari si mari necazuri.

Adevarul însa este altul. TU esti copilul lui Dumnezeu si El este în barca cu tine. Si tot El este Cel ce va linisti furtuna din viata ta”¦însa, înainte ca furtuna sa se linisteasca adu-ti aminte ca o încredere deplina în Dumnezeu si în puterea Sa,  te va scuti sa pui întrebari la care nu vei reusi niciodata sa raspunzi.

Necredinta este usor de înfaptuit. Oricine poate alege sa nu creada. Pentru mine însa adevarata provocare este atunci cînd alegi sa crezi în Dumnezeu si în promisiunile Sale în ciuda întrebarilor pe care le ai si a problemelor pe care le întîmpini. Sa suferi fara sa stii de ce, dar sa continui sa te încrezi în Dumnezeu si sa continui sa speri ““ iata un lucru greu de înfaptuit.

Asadar, indiferent de ceea ce traiesti astazi, nu uita ca Domnul Isus este prezent in mijlocul furtunii, si este lînga tine chiar daca înca nu poti sa-I simti prezenta. Si mai tine minte un lucru: ca la vremea potrivita si în modul în care El îl va alege, îți va potoli furtuna prin care treci , numai daca astepti si continui sa te încrezi în El.

Cel ce are putere asupra demonilor, Cel ce are puterea asupra bolilor, Cel ce are putere asupra mortii este Acela care poate linisti problemele din viata ta. Domnul Isus este pacea ta în vreme de furtuna. De aceea, încrede-te în El.

CREDINTA ÎN DUMNEZEU TE VA SCUTISA PUI ÎNTREBARI LA CARE NU VEI PUTEA RASPUNDE NICIODATA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.