29 Oct. RĂSCUMPĂRAT. ELIBERAT SI REDIRECTIONAT

0
45
“Epafrodit”¦ slujitorul vostru pentru nevoile mele” (Filipeni 2:25)

Când oamenii suferă, ei au nevoie de sprijinul tău până când se repun din nou pe picioare. Cercetătorii din domeniul medical au dezvoltat un compus pentru legarea oaselor care ilustrează lucrul acesta. Odată injectat în corp, el se întărește în zece minute. în douăsprezece ore ajunge la rezistența osului natural. Un studiu din revista “Science” a descoperit că acest compus este virtual identic cu cristalele osului natural. El seamănă atât de bine cu osul adevărat încât corpul nu-l respinge. La câteva săptămâni după injectarea în organism, cimentul este înlocuit de osul real. Potrivit Associated Press, studiile clinice arată că “materialul a permis pacienților să renunțe repede la ghips ““ sau cu totul ““ și să-și reia mersul mai rapid și cu mai puțină durere”.

Epafrodit este prezentat de Pavel drept “fratele și tovarășul meu de lucru și de luptă, trimisul și slujitorul vostru pentru nevoile mele “¦ Primiți-I, deci, în Domnul, cu toată bucuria; și prețuiți pe astfel de oameni. Căci pentru lucrul lui Hristos a fost el aproape de moarte, și și-a pus viața în joc, ca să împlinească ce lipsea slujbei voastre pentru mine” (v. 25-30).

Poate întrebi: “Ce îi lipsea lui Pavel?” încurajarea! Și cine i-a adus-o? “Epafrodit, fratele și tovarășul meu de lucru și de luptă”. Epafrodit a lucrat cot la cot cu’ Pavel și a luptat pentru el. Ce om valoros a fost! Noi căutăm astfel de oameni în perioade de criză deoarece ei ne ridică. Avem nevoie de acel “compus” pentru a ne ține pe picioare în perioadele dificile. Așa că astăzi,roagă-L pe Dumnezeu să te facă o persoană care încurajează, o persoană ale cărei cuvinte și fapte aduc alinare și sprijin pentru alții. Nu există chemare mai mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.