9 OCTOMBRIE

0
31


“Fiindca atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” Ioan 3:16

Se pare ca din ce în ce mai mult îi auzim pe oameni spunînd ca toate religiile lumii duc la acelasi Dumnezeu. Dorinta acestora este de a-i face pe oameni sa se înteleaga, sa lase la o parte diferentele si sa transforme lumea într-un gigant loc al pacii.

Acest tip de gîndire este mai raspîndit dupa atacurile de la 11 septembrie, cînd a devenit clar ca religia nu poate doar sa divida, ci poate fi si mortala.

Daca nu sîntem atenti, noi ca si crestini putem aluneca în aceasta capcana a pacii. Chiar daca tu si cu mine, ca si credinciosi trebuie sa fim caracterizati de pacea si dragostea care domnesc între noi, nu trebuie sa renuntam la convingerile noastre si sa dam credibilitate altor religii false.

Adevarul lui Hristos divide oamenii. Hristos a predicat cu siguranta despre iertare si dragoste, dar în acelasi timp ne-a spus foarte clar ca nu toti dumnezeii sînt egali, si ca exista o singura cale care ne duce la Dumnezeu. El este calea!

Oamenilor acestei lumi nu le place Evanghelia lui Dumnezeu; ei o vad ca pe o limitare a mintii si ca o modalitate de a desparti oamenii. Lumea e încîntata de ideea unei singure religii care sa uneasca oamenii, religie care se apropie cu pasi repezi, e religie universala. Problema este însa ca aceasta religie va fi a raului în timpurile din urma.

Nu renunta la adevarul Evangheliei de dragul pacii. Stim cu totii ca numai Dumnezeu este raspunsul la nevoile lumii, asa ca pregateste acest raspuns oamenilor care cauta ceva palpabil în care sa se încreada.

SA NU COMPROMITI NICIODATA EVANGHELIA, PENTRU CA HRISTOS ESTE SINGURA CALE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.