9 Iunie

0
48

“Si poruncile acestea, pe care ti le dau astazi, sa le ai în inima ta.” Deuteronom 6: 6

La ce fel de lucruri sînt expusi copii tai zi de zi? Copiii copie exact ceea ce vad. Ei se transforma în ceea ce îi înveti si le transmitide la inima ta inimii lor si prin viata ta vietii lor.

Conform Scripturii, noi trebuie sa ne învatam copiii sa cunoasca care sînt valorile si adevarurile biblice si care este credinta adevarata.  Din pacate, multi parinti lasa aceste lucruri importante în sarcina televizorului, anturajului, scolilor, sau chiar a bisericilor.

Da, Scoala Duminicala sau scolile crestine sînt considerate arme ce ajuta la consolidarea credintei unui copil. Însa, niciuna dintre acestea nu pot sa te substituie, sau sa împlineasca responsabilitatile pe care le are un parinte.

De aceea, vreau sa te îndemn sa îti traiesti viata umblînd în fiecare zi în dragoste, frica si ascultare de Dumnezeu. Pentru “meseria” de parinte nu exista vacanta. Fiecare zi, fiecare ora, fiecare moment este important. De ce? Pentru ca numai daca esti mereu alaturi de copiii tai vei reusi sa gasesti momentele potrivite în care sa îi înveti valorile crestine.

Ti-ai dat seama ca cele mai frumoase momente de familie sînt acelea în care petreceti un timp împreuna cu cei dragi fara sa faceti ceva în mod special, ci doar sa vorbiti, sau pur si simplu sa stati împreuna? Daca esti preocupat doar de viata ta, copiii tai se vor simti neglijati. De aceea trebuie sa te angajezi deplin fata de ei.

Familiile din zilele noastre au nevoie de mame si tati care sa fie alaturi de copiii lor în fiecare clipa a vietii si care sa îi învete în mod personal credinta si valorilevietii.

CONFORM SCRIPTURII, NOI TREBUIE SA NE ÎNVATAM COPIII CARE SÎNT VALORILE VIETII, ADEVARURILE BIBLICE SI CE ESTE CREDINTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.