8 Iunie

0
40

“Samînta lui va fi puternica pe pamînt; neamul oamenilor fara prihana va fi binecuvîntat.” Psalmul 112: 2

Stii de ce au cel mai mult nevoie copiii tai? DE TINE!

Strigatul “generatiei de astazi” se îndreapta catre parinti. Dumnezeu ti-a încredintat copii care sa fie sub autoritatea ta, nu numai ca sa îi cresti, ci sa îi si modelezi si sa îi pregatesti pentru a trai o viata cu Domnul. Lucrul acesta necesita cu siguranta mult timp, multa energie si prezenta ta continua.

Ca parinti avem responsabilitatea de a folosi cu multa întelepciune, zilele si anii pe care îi petrecem alaturi de copiii nostri. De aceea trebuie sa folosim orice oportunitate pe care o avem pentru a-i învata,  a-i antrena, a-i creste, a-i iubi si a-i pregati pe copiii nostri pentru aceasta lume si pentru vesnicie.

Îmi amintesc ca am citit un articol în ziarul Newsweek,  referitor la generatia care se ridica dupa noi.  În acest articol a fost citat un tînar de 17 ani, care spunea: “Pentru generatia mea, pericolul este la fiecare pas. Îl pot simti în emisiunile deradio si televiziune, înfilme si chiar si în muzica. Copiii de astazi sînt nervosi si suparati din tot felul de motive. Însa lipsa parintilor, este factorul cel mai frecventcare duce la aceste trairi.”

Copiii tai au nevoie de atentia ta. Fii atent fiindca timpul zboara! Nici nu-mi vine sa cred cît de repede a trecut timpul de la nasterea copiilor mei”¦acum sînt mari. Pentru a nu pierde oporunitatile pe care le ai acum cînd înca mai esti împreuna cu copiii tai, vreau sa te îndemn sa faci ca fiecare moment din acesta perioada a vietii, sa conteze”¦

Nu ne putem astepta sa fim parintii perfecti, pentru ca nu vom reusi niciodata. Însa Dumnezeu se asteapta sa facem o prioritate din misiunea pe care ne-a încredintat-o: aceea de a fi parinti. A fi parinte este o responsabilitate ce ne ocupa tot timpul. De aceea în acesta zi as dori sa va îndemn sa puneti pe primul loc familia si copiii.

Cînd vom face lucrul acesta, Psalmul 112:2 ne spune ca noua generatie va fi binecuvîntata.

PETRECE MAI MULT TIMP CU COPIII TAI ÎN ACEASTA SAPTAMÎNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.